Marius Lăcătuş caută formula ideală Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Marius Lăcătuş caută formula ideală

5-1_86.jpgDivizionara A de fotbal FC Municipal Târgu-Mureş a pierdut cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei ruse Terek Groznyi, ocupanta locului 11 în prima ligă. Este al doilea aşec din cantonamentul din Antalya, în cele trei partide disputate până în prezent. După ce au învins cu 2-0 echipa Metalist Kharkov, locul 3 în prima ligă din Ucraina, formaţie calificată în primăvara Europa League, care a aliniat însă o a doua garnitură, echipa lui Marius Lăcătuş a înscris din nou două goluri în jocul cu Polonia Varşovia, ocupanta locului 3 în prima ligă poloneză, dar au pierdut meciul cu 3-2. Meciul al treilea a fost decis în ultimele tece minute, golurile echipei ruse fiind reuşite în minutele 81, 83 şi 89, în urma unor greşeli ale defensivei mureşene.
Tehnicianul Marius Lăcătuş încearcă în cadrul acestui cantonament să cunoască mai bine jucătorii, potenţialul acestora şi caută în continuare formula ideală. Acesta a început partida în formula:
Caparco – Nicu, Gugu, Ghionea, Szilagyi – Astafei, Kiriţă, Ilyes, Bumba – Fl. Dan, Subotic.
Jocul a fost echilibrat în prima repriză, cu ocazii de ambele părţi, fără ca vreuna din echipe să reuşească deschiderea scorului. Prima modificare a fost determinată de accidentarea lui Kiriţă din minutul 40, acesta fiind înlocuit de Pădureţu. După pauză, formula de start a suferit alte două modificări. În poartă a intrat Balauru, iar Cordoş a luat locul căpitanului Ilyes. După 20 de minute, Lăcătuş a efectuat alte patru modificări. Gugu a fost înlocuit cu Iencsi, Vagner a luat locul lui Astafei, iar Bumba şi Subotic au fost schimbaţi cu Firţulescu şi Bujor. În ultimul sfert de oră, tehnicianul mureşenilor i-a mai introdus pe fundaşul dreapta Bebeto, vârfurile de atac Sergiu Buş şi Celsinho, singurul care a rămas pe teren pe întreaga durată a partidei fiind fundaşul stânga, Szilagyi. Apărarea mureşenilor a cedat în finalul jocului şi a primit trei goluri, înregistrând primul joc fără gol înscris în cele trei jocuri disputate în Turcia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE