Medicii de familie îşi aleg astăzi noua conducere Sanatate
  • Arina Moldovan
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

Medicii de familie îşi aleg astăzi noua conducere

Medicii de familie din judeţul Mureş îşi vor alege astăzi noua conducere. Actualul preşedinte, dr. Ileana Mihăescu, este la al doilea mandat, însă doreşte să lase loc medicilor de familie tineri să ocupe funcţia de conducere a Asociaţiei Medicilor de Familie Mureş.

În total au fost depuse nouă candidaturi pentru personalul de conducere din cadrul biroului Asociaţiei Medicilor de Familie Mureş, alcătuit din şase persoane, preşedinte, trei vicepreşedinţi, un secretar şi un trezorier. „Sunt nouă candidaţi pe cele şase locuri. Vor fi alegeri, după care primele şase persoane alese se vor întâlni şi îşi vor desemna candidaturile”, a declarat dr. Ileana Mihăescu.

Candidaţii sunt din Târgu-Mureş, Reghin, Crăieşti, Livezeni şi Sânpaul, şase dintre medicii de familie înscrişi fiind medici tineri.

Alegerile au loc din patru în patru ani, dr. Mihăescu fiind deja la al doilea mandat la conducerea Asociaţiei Medicilor de Familie Mureş şi a recunoscut că şi-a depus candidatura pentru funcţia de membru al biroului, deoarece nu doreşte să mai ocupe funcţia de preşedinte fiind timpul să lase locul generaţiei tinere. „Mi-am depus candidatura pentru membrii biroului, dar nu aş mai dori să fiu preşedinte. Chiar dacă colegii o să mă aleagă între cei şase. Am deja două mandate şi trebuie făcut schimbul de generaţii”, a mai spus preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Mureş.

În judeţul Mureş sunt peste 300 de medici de familie.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Ati facut ft. bine ca nu ati mai candidat. Ati declarat numai tampenii in presa. Dealtfel cred ca o persoana atat de negativa nu trebuie sa ocupe o functie de conducere.
    Felicitari domnului doctor Sipos, si succes!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE