Cea mai sexy mămică din România îşi dezvăluie secretele Monden
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 770 Vizualizări

Cea mai sexy mămică din România îşi dezvăluie secretele

A câştigat, la mijlocul lunii noiembrie 2013, titlul de „Cea mai sexy mămică din România”, decernat de emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” în urma unei competiţii la care s-au înscris peste o mie de mămici din toată ţara. Originară din Bacău, Andreea Ţîra locuieşte de cinci ani în Târgu-Mureş, unde coordonează activitatea unei şcoli de dans. Să îi aflăm o parte din secrete în interviul următor!

Reporter: Pentru început te rog să te prezinţi. Ce vârstă ai şi cu ce te ocupi?

Andreea Ţîra: Am 27 de ani, de profesie sunt coregraf iar de un an am propria mea şcoală de dans. M-am născut în Bacău, am studiat în Bucureşti, iar de cinci ani locuiesc în Târgu-Mureş.

Rep.: Care sunt motivele pentru care te-ai înscris la concursul „Cea mai sexy mămică”?

A.T.: M-am înscris la insistenţele unei bune prietene, care m-a convins că aş avea şanse să ajung în finală însă fără a şti prea multe detalii despre ce urma să mă aştepte. Mi s-a părut interesantă şi în acelaşi timp provocatoare ideea unui concurs între mămici, a unor femei obişnuite dar care pentru un moment ar putea să iasă din rutina zilnică.

Rep.: La ce vârstă ai devenit mămică?

A.T.. La vârsta de 23 de ani.

Rep.: Ce ai simţit în momentul în care ai aflat că tu eşti câştigătoarea concursului?

A.T.: Uitându-mă în urmă, constat cu plăcere că a fost un an plin de surprize frumoase. Întâi vestea că am rămas însărcinată pentru a doua oară şi acum această experienţă minunată prin care am trecut şi care mi-a adus titlul de “Cea mai sexy mămică”. Am fost foarte surprinsă şi emoţionată, simţeam că-mi dau lacrimile de fericire, mai ales că nu m-am aşteptat nicio clipă. În momentul în care se deschidea plicul eu chiar eram foarte liniştită, fiind şi foarte obosită pentru că în noaptea anterioară nu dormisem absolut deloc, aşteptând să se pronunţe oricare alt nume în afară de al meu. Asta şi poate pentru că nu m-am gândit că merg la emisiune ca să câştig, ci ca să particip şi să trăiesc din plin acele momente frumoase.

Rep.. Cum ar trebui să fie, după părerea ta, o femeie frumoasă?

A.T.: Eu cred că frumuseţea unei femei şi în general a unei persoane e doar o expresie fizică a ceea ce avem în interior. Ea se reflectă prin atitudinea ei, prin privirea ei, prin capacitatea de a dărui dragoste celor din jurul ei. Frumuseţea nu constă neaparat în hainele pe care le poartă, machiajul sau modul în care îşi aranjează părul .O femeie este frumoasă atunci când este şi se simte iubită. O anumită importanţă o are desigur şi bagajul genetic cu care vine, feminitatea şi să se simtă bine în pielea ei.

Rep.: Care crezi că sunt calităţile care te-au propulsat în câştigătoare?

A.T.: Nu ştiu ce aş putea să răspund la această întrebare, cred că ea ar fi pentru cei din juriu, eu doar pot să spun că am încercat să fiu eu însămi, să-mi păstrez simplitatea şi naturaleţea. Nu ştiu în ce măsură am reuşit dar am avut un “însoţitor” permanent care mi-a purtat noroc, şi aici mă refer la sufleţelul care-l port în pântec. Se zice că “unde-s doi puterea creşte”…

Rep.. Cum eşti în viaţa de zi cu zi?

A.T.: Deşi după emisiune am avut câteva zile euforice în care telefoanele sunau continuu, iar avalanşa de felicitări venea de peste tot inclusiv de la grădiniţa unde merge băieţelul meu, am revenit destul de repede cu picioarele pe pământ, reluându-mi activităţile mele zilnice. Mă consider o persoană simplă, o mamă clasică, tradiţională, nu mă sustrag de la nicio activitate casnică, iar de creşterea copilului mă ocup eu şi cu soţul meu, neavând vreun alt ajutor exterior.

Rep.: Ce hobby-uri ai?

A.T.: Sunt o iubitoare a mişcării de orice fel, urăsc sedentarimul. Sufăr în perioada asta că sunt privată de acest lucru însă mă consolez că mai am patru luni până nasc şi o să pot treptat să reîncep. Bineînţeles prima mea dragoste a fost şi o să rămână întotdeauna dansul. Datorită părinţilor mei care au descoperit de când eram foarte mică înclinaţia mea către dans am trecut, ca să zic aşa, prin aproape toate stilurile. Am început cu dansul modern şi cu baletul pe la vârsta de patru ani iar de la vârsta de opt ani am început cu dansul sportiv, imediat după ce s-a înfiinţat primul club de dans sportiv în oraşul meu natal. După cateva luni de antrenamente au început concursurile prin toată ţara şi încet, încet au început să apară şi rezultatele. După circa doi ani, a luat fiinţă al doilea club de dans sportiv din oraş unde m-am transferat chiar de la început deoarece avea antrenori foarte buni din Chişinău, drept pentru care în scurt timp a devenit unul dintre cele mai puternice cluburi din ţară, noi reuşind să ne clasificăm la aproape toate concursurile pe primele locuri. La vârsta de 14 ani a trebuit să renunţ la dans sportiv deoarece clubul s-a desfiinţat iar eu eram în clasa a opta şi trebuia să mă pregătesc pentru examenul de capacitate. După terminarea clasei a opta am intrat la secţia de coregrafie a Liceului de Artă din Bacău iar după absolvirea liceului am reuşit să-mi iau atestatul în balet. Nu m-am oprit aici, şi mi-am continuat studiile în cadrul Facultăţii de Artă Teatrală şi Cinematografica din Bucureşti, rămânâd fidelă tot secţiei Coregrafie. În prezent am şcoala mea de dans, One Dance Studio, unde am grupe de copii şi în paralel fac şi cu mirii, îi pregătesc pentru valsul de deschidere a nunţii.

Rep.: Ce înălţime şi greutate ai?

A.T.: Am 1,75 metri înălţime iar greutatea mea dinainte să rămân însărcinată a fost de 53 de kilograme.

Rep.: Cum te menţii în formă din punct de vedere fizic?

A.T.: De când am devenit mamă şi mi-am întemeiat o familie, mă simt foarte împlinită dar de foarte multe ori şi epuizată deoarece responsabilităţile au crescut. Încerc totuşi să aloc timp gătitului sănătos, mişcării şi din când în când relaxării. O alimentaţie sănătoasă este importantă la orice vârsta, nu sunt adepta “prânzului la pachet”. Încerc să-mi păstrez un tonus fizic bun, simt că îmi influenţează pozitiv starea de spirit, la fel cum încerc din când în când să-mi iau şi porţia de râs.

Rep.: Câştigarea unui concurs naţional îţi deschide noi perspective… Te interesează modelling-ul?

A.T.: Aştept să apară şi pictorialul din revista “Unica”, care a venit odată cu acest titlu şi sunt sigură că or să se mai întâmple datorită acestei apariţii şi alte lucruri minunate pe care nu le pot anticipa încă. Am primit însa, după cum spuneau şi realizatori emisiunii “Neaţa cu Răzvan şi Dani” prietenia lor, sunt nişte oameni minunaţi, veseli, care m-au făcut să mă simt specială şi mă bucur că am reuşit să-i cunosc mai îndeaproape, aşa cum sunt ei, în afara platourilor de filmat. Dacă mă interesează modelling-ul… nu m-am gândit, n-aş putea să dau un răspuns…

Rep.: Care e filozofia ta de viaţă?

A.T.: “Iubeşte şi fă ce vrei”, spunea Sfântul Augustin. Nu ştiu dacă pot să o numesc filozofie de viaţă, dar eu, ca mămică, ceea ce îmi doresc foarte mult estă să mă ocup cât pot eu de bine de educaţia copiilor mei şi să le ofer cât mai multă dragoste şi în rest fiecare zi cu ale ei, nu îmi place să-mi “programez” viitorul, iau lucrurile aşa cum vin ele, încerc să mă adaptez la orice situaţie…

Rep.: Ce părere ai despre concursurile de frumuseţe, ai participat vreodată?

A.T.: Reprezintă concursuri ale tinereţii, care pot deschide noi perspective, provocări. Am participat şi eu la astfel de concursuri: în Şcoala Generală am fost aleasă ”Mica prinţesă” în cadrul unui concurs intitulat “Micul şi mica prinţesă”, în clasa a noua am fost aleasă “Miss Boboc”, iar în clasa a 11-a “Miss Mărţişor”…

Rep.: Ce sfaturi ai pentru femeile care doresc să fie percepute mai frumoase, care doresc să câştige competiţii de frumuseţe?

A.T.: Cred că ar trebui să se simtă mândre de ele, încrezătoare şi să fie într-un echilibru cu ele însele, cu ceea ce gândesc, cu ceea ce au realizat şi cu ceea ce visează. Să aibă o atitudine deschisă, care să le permită să înţeleagă lucruri, să înveţe de câte ori au ocazia, să se descopere pe ele şi să realizeze de ce sunt diferite. Pentru că tocmai asta le face frumoase. Fiecare are ceva specific şi diferit şi asta ne individualizează şi ne scoate din mulţime.

Foto: Radu IORDAN & Facebook

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE