Plecările sigure, sosirile urmează la ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 67 Vizualizări

Plecările sigure, sosirile urmează la ASA

 

Divizionara secundă de fotbal ASA Târgu-Mureş se va reuni în 14 ianuarie la Academia de Sport din cadrul Complexului de Agrement şi Sport “Mureşul”. După vizita medicală, care se va efectua în 15-16 ianuarie, lotul se va antrena pe terenurile din cadrul complexului. Primul cantonament va avea loc tot la Academia de Sport, între 18 şi 31 ianuarie. A doua perioadă de pregătire centralizată este programată între 2 şi 19 februarie, în Antalya, Turcia, la Complexul Sportiv Mardan. În Antalya, ASA are programate cinci jocuri amicale, în zilele de 5, 7, 10, 14 şi 18 februarie. Primul meci a fost deja stabilit, în 5 februarie, cu ocupanta locului II în seria Vest a diviziei secunde din Rusia, FC Tosno Tikhvin.

 

Mutările preconizate se lasă aşteptate

Până în prezent, au plecat: portarul italian Alessandro Caparco, ajuns în seria I a ligii secunde, alături de mureşeanul Cosmin Vancea, la CSMS Iaşi, Sergiu Homei, Răzvan Patriche şi Yanick Salem. Florin Bold, Florin Aniţoiu şi Alin Stoica au fost puşi pe liber, ca şi Ionuţ Cioinac, ajuns la Dinamo, după ce s-a întors fără drept de joc la Fortuna Brazi, de unde era împrumutat. Dacă la plecări s-au înregistrat deja mai multe nume, singurul nou sosit care a semnat este fundaşul dreapta de la Metalul Reşiţa, Marius Tomozei (foto). Jucătorul care în septembrie a împlinit 23 de ani a semnat cu ASA fiind liber de contract. A evoluat la echipa reşiţeană în 9 din cele 14 etape disputate, în şapte toate cele 90 de minute, printre care ambele partide împotriva noii sale formaţii.

 

Deocamdată doar schimbări defensive

Deşi ASA are după 14 partide un golaveraj 11-7, cu un atac mai puţin eficient, dar o apărare sigură, dintre toţi care sunt aproape de a semna, niciunul nu evoluează în compartimentul ofensiv. Conform declaraţiei directorului general, Daniel Stanciu, vor fi aduşi trei-patru jucători importanţi, probabil din străinătate. Pe lista conducerii se află câteva nume, dar nimic cert până săptămâna viitoare. Alte mutări se află aproape de finalizare, dar niciunul pentru linia de atac. Printre acestea, doi jucători ai CFR Cluj ar urma să evolueze până la vară în culorile roş-albastre sub formă de împrumut: fundaşul mureşean Laszlo Sepsi, care a mai jucat la Târgu-Mureş şi mijlocaşul Ioan Hora. Cluburile s-au înţeles, dar transferul acestora nu a fost încă perfectat. Sepsi pare mai aproape, dar Hora preferă un transfer în străinătate. Cei doi se numărau printre jucătorii cu puţine minute jucate în tricoul clujenilor. Primul a prins doar şase partide, într-una singură mai mult de o repriză, totalizând mai puţin de 200 de minute, iar Hora în 10 meciuri a fost pe teren de două ori toate cele 90 de minute, în alta 55, iar în celelalte doar câteva minute, în total având minute cât pentru aproape patru jocuri. Aproape de a semna se află şi doi tineri de perspectivă, ambii de 19 ani, de la Jimbolia: Ionuţ Ugocian şi Leonard Neagu. Ugocian este fundaş central şi a mai fost în pregătire la Dinamo, în timp ce mijlocaşul Neagu a jucat în tur la Vulturii Lugoj în Liga a III-a. Cei doi au fost testaţi de Neluţu Sabău în ultimul amical cu Gloria Bistriţa şi ar veni sub formă de împrumt până la vară, cu prima opţiune de prelungire.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE