Vine Craiova, revine Navickas ! BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

Vine Craiova, revine Navickas !

„Tigrii”, doar varianta unei victorii de palmares

BC Mureş Târgu-Mureş întâlneşte luni, 13 ianuarie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş partida retur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin formaţia CSU Asesoft Ploieşti. Pentru calificarea în Final Four, incontestabil, prima şansă o are echipa ploieşteană, care a învins în meciul tur cu 102-69. Pivoţii mureşeni au de luat cel puţin o revanşă faţă de Cătălin Burlacu.

Partida va fi condusă de brigada compusă din arbitrii FIBA Laurenţiu Grigoraş (Buzău) şi Fabiana Martinescu (Sibiu), completaţi de divizionarul A, clujeanul Bogdan Podar. Observatorul meciului a fost desemnat bucureşteanul Ion Olaru, Comisar FIBA.

Vine Craiova, revine Navickas !

Liga Naţională se reia la sfârşitul acestei săptămâni. BC Mureş va evolua pe teren propriu, sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 17.00, împotriva SCM U Craiova. Mureşenii ocupă locul VIII, dar cu două partide restanţă, cu CSM Oradea, pe teren propriu şi în deplasare la CSU Atlassib Sibiu. Pentru prima, FR Baschet a decis data disputării. Astfel, partida cu bihorenii, restanţă din etapa a IX-a se va juca miercuri, 19 februarie, de la ora 18.00. Echipa din Oradea se află pe locul secund la încheierea turului, dar este lidera de drept, fiind singura care a înregistrat doar două eşecuri, faţă de trei, câte au echipele din Ploieşti, Sibiu şi BC Mureş.

Lovită din nou de mai multe accidentări în rândul jucătorilor străini, BC Mureş a perfectat o nouă achiziţie. Este vorba dealtfel despre o revenire. Acesta este lituanianul Gediminas Navickas, revenit la BC Mureş, cu care care a semnat un contract pe patru luni. Navickas a venit în sezonul trecut la BC Mureş de la CSM Oradea şi a făcut parte din lotul care a cucerit medalia de argint. Conducerea clubului speră ca fundaşul Navickas să aibă drept de joc cât mai repede.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE