ASA învinge Valea Izvoarelor într-un prim amical FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

ASA învinge Valea Izvoarelor într-un prim amical

Divizionara secundă de fotbal ASA Târgu-Mureş a învins marţi cu scorul de 5-0 (2-0) Înfrăţirea Valea Izvoarelor, în primul meci amical al anului, disputat pe terenul 2 al stadionului Trans Sil. Pe o ploaie de toamnă, divizionara secundă a dominat categoric partida şi şi-a creat numeroase situaţii de gol, aşa cum era de aşteptat. Adversara, lideră neînvinsă în seria Mureş a Ligii IV, echipă care încă nu şi-a reluat antrenamentele a fost surprinsă de două goluri foarte rapide ale târgumureşenilor, care au punctat prin doi jucători nou sosiţi, Ismail Benamet, în minutul 5 şi Ologu, în minutul 7. Acestea au rămas însă singurele goluri ale primei părţi, în care mica echipă din eşalonul inferior, dar cu mulţi jucători experimentaţi, unii care au evoluat chiar la echipa târgumureşeană, au încercat să facă faţă. Ioan Ovidiu Sabău a trimis în teren următorul 11: Botoşer, Hanca, Gugu, Heil, Turcu, Buhăescu, Onicaş, Ologu, Bumba, Amauri, Benamet.

Dominare mai categorică după pauză

În partea a doua, tehnicianul mureşenilor a înlocuit întreaga echipă, în care jumătate au fost jucători noi, unii aflaţi în probe. Jocul a fost în continuare dominat de divizionara secundă şi primul gol a căzut în minutul 67, când Danquah a majorat diferenţa. Plusul de valoare şi epuizarea resurselor fizice ale adversarilor au făcut ca în partea a doua jocul să curgă într-o singură direcţie. După câteva şuturi care au ocolit poarta, au fost reţinute de portarul advers, sau au întâlni bara, ultimele două goluri au venit spre finalul jocului, ambele fiind reuşite de Ceaca, jucător adus de la divizionara C, Sănătatea Cluj. Acesta a fructificat mai întâi o pasă în adâncime în minutul 76, pentru ca în minutul 81 să stabilească scorul final cu o lovitură de cap trimisă de la marginea careului mic. În partea a doua a întâlnirii, ASA a evoluat în formula: Viciu, Bold, Ugocian, Vârtic, Dabah (Sănătatea Cluj, Matiş (clujean care a evoluat în Ungaria), Mohamed Diabi (din Franţa), Bogdan Vasile (Viitorul Costanţa), Danquah, Ceaca, Petriş.

Următorul amical pe care îl va susţine formaţia lui Sabău se va disputa vineri, 24 ianuarie, tot de la ora 15, în compania formaţiei de Liga a III-a, Sănătatea Cluj-Napoca. Locul de disputare va fi stabilit în funcţie de condiţiile meteo.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE