Primarii, bucuroşi de venirea zăpezii Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

Primarii, bucuroşi de venirea zăpezii

Atât prefectul Corneliu Grosu, cât şi conducerea Consiliului Judeţean Mureş s-au arătat mulţumiţi de buna organizare a operaţiunilor de deszăpezire şi au asigurat cetăţenii că pe teritoriul judeţului Mureş nu sunt probleme deosebite cauzate de condiţiile meteo, pe drumurile judeţene circulându-se în condiţii normale pentru anotimpul rece. Am făcut un tur de orizont şi în comunele judeţului, pentru a vedea dacă nu sunt cumva şi probleme care nu au ajuns la urechile prefectului.

Cantitatea de zăpadă căzută la Deda, chiar zonă muntoasă fiind, a fost mai mică decât în alte zone ale judeţului. “Sâmbătă am avut unele probleme, când vântul a viscolit stratul de zăpadă, mai ales pe Valea Bistrei. Am intervenit înainte de a cauza neplăceri locuitorilor din zonă. Noi avem 27 de kilometri de drumuri comunale, destul de mult, dar avem contract cu o firmă care are mai multe utilaje în dotare, şi la nevoie se poate ataca zăpada din mai multe părţi”, a declarat, pentru cotidianul “Zi de Zi”, primarul Lucreţia Cadar.

De-a dreptul bucuros l-am găsit pe primarul comunei Cucerdea, Ioan Oltean. “Noi avem contract de prestări servicii cu un localnic care are un utilaj de deszăpezire, acesta a intervenit foarte prompt şi nu am avut niciun fel de probleme. Acum nu avem decât să ne bucurăm de zăpadă, am avut mare nevoie de ea”, a declarat primarul.

Tot bucuros de zăpadă l-am găsit şi pe primarul comunei Cuci, Ilie Şuta. “Fiecare sat al comunei este dotat cu utilaje pentru deszăpezire, aşa că ne descurcăm fără nici un fel de probleme în regim propriu. În schimb, zonă agricolă fiind, ne bucurăm nespus de stratul generos de zăpadă”, a informat primarul.

În bune condiţii am găsit şi comuna Tăureni. “Noi efectuăm aceste lucrări în regim propriu şi nu am întâmpinat nici un fel de probleme, oamenii în schimb sunt foarte bucuroşi că zăpada le va salva recoltele”, a declarat primarul Ovidiu Oltean.

Conform relatărilor, judeţul Mureş a fost într-adevăr ocolit părţile negative ale iernii, nefiind probleme de genul celora semnalate în multe alte judeţe.

Edith VEREŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE