Parc comercial agroalimentar de 1.000 mp pe strada Lalelelor Social
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 417 Vizualizări

Parc comercial agroalimentar de 1.000 mp pe strada Lalelelor

Planul Urbanistic Zonal al proiectului „Reconversie funcţională şi stabilire reglementări în vederea construirii unui parc comercial cu dotări aferente”, propus a fi realizat pe strada Laleleor nr. 10-12 din cartierul Tudor Vladimirescu, a trecut cu brio şedinţa de consultare a opiniei publice, organizată vineri, 14 februarie, în sala mare de şedinţe a Primăriei Târgu-Mureş.

Hală cu parcare subterană

Proiectul a fost întocmit de SC Arhitecton SRL Târgu-Mureş, iar beneficiarii investiţiei sunt soţii Camelia Liliana şi Claudiu Bologa, care au fost reprezentaţi la dezbaterea publică de Dumitru Mureşan. „Se va construi un parc comercial agroalimentar, de fapt o hală exclusiv cu produse agroalimentare, o parcare subterană, care va avea circa 2.500 de metri pătraţi. Pe platforma de sus va fi o hală de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Vor fi două căi de acces, din strada Lalelelor şi un lift din demisol pe platforma principală”, a declarat Dumitru Mureşan.

Termen de realizare, vara anului 2015

Deşi iniţial documentaţia prevedea construirea şi a două blocuri de locuinţe, fiecare cu câte şase etaje, între timp beneficiarii Planului Urbanistic Zonal au renunţat la idee, astfel încât în maxim un an de la demararea lucrărilor, estimate să demareze în această vară, investiţia să fie dată în folosinţă. „Iniţial proiectul a fost şi pentru construirea a două blocuri dar s-a renunţat. Acum toată documentaţia şi toate aprobările sunt pentru parcul comercial”, a afirmat Dumitru Mureşan. „Lucrările ar trebui să înceapă anul acesta şi în cel mult 12 luni sperăm să fie gata. Probabil vom demara lucrările în vară, după ce vom avea autorizaţia de construire”, a completat reprezentantul investitorilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE