Home / Social / Parc comercial agroalimentar de 1.000 mp pe strada Lalelelor

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Parc comercial agroalimentar de 1.000 mp pe strada Lalelelor

Planul Urbanistic Zonal al proiectului „Reconversie funcţională şi stabilire reglementări în vederea construirii unui parc comercial cu dotări aferente”, propus a fi realizat pe strada Laleleor nr. 10-12 din cartierul Tudor Vladimirescu, a trecut cu brio şedinţa de consultare a opiniei publice, organizată vineri, 14 februarie, în sala mare de şedinţe a Primăriei Târgu-Mureş.

Hală cu parcare subterană

Proiectul a fost întocmit de SC Arhitecton SRL Târgu-Mureş, iar beneficiarii investiţiei sunt soţii Camelia Liliana şi Claudiu Bologa, care au fost reprezentaţi la dezbaterea publică de Dumitru Mureşan. „Se va construi un parc comercial agroalimentar, de fapt o hală exclusiv cu produse agroalimentare, o parcare subterană, care va avea circa 2.500 de metri pătraţi. Pe platforma de sus va fi o hală de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Vor fi două căi de acces, din strada Lalelelor şi un lift din demisol pe platforma principală”, a declarat Dumitru Mureşan.

Termen de realizare, vara anului 2015

Deşi iniţial documentaţia prevedea construirea şi a două blocuri de locuinţe, fiecare cu câte şase etaje, între timp beneficiarii Planului Urbanistic Zonal au renunţat la idee, astfel încât în maxim un an de la demararea lucrărilor, estimate să demareze în această vară, investiţia să fie dată în folosinţă. „Iniţial proiectul a fost şi pentru construirea a două blocuri dar s-a renunţat. Acum toată documentaţia şi toate aprobările sunt pentru parcul comercial”, a afirmat Dumitru Mureşan. „Lucrările ar trebui să înceapă anul acesta şi în cel mult 12 luni sperăm să fie gata. Probabil vom demara lucrările în vară, după ce vom avea autorizaţia de construire”, a completat reprezentantul investitorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Accident cu o victimă în Reghin!

Un bărbat în vârstă de 50 ani, domiciliat în comuna Berca, în timp ce se …