Handbal: SC Mureşul pregăteşte asaltul final Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Handbal: SC Mureşul pregăteşte asaltul final

În etapa a XVII-a a Diviziei A la handbal feminin, a şasea a returului, SC Mureşul Târgu-Mureş întâlneşte sâmbătă, 1 martie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş formaţia Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu.

Mureşencele ocupă poziţia a doua a clasamentului seriei B, cu 37 puncte, la două în spatele celor de la CSM Slatina, în timp ce oaspetele se află pe locul VIII, cu doar 13 puncte. Echipa lui Bukaresti Jozsef porneşte mare favorită în faţa gorjencelor. În jocul de pe teren propriu din ediţia precedentă a fost 35-22, iar în partida din turul acesteia s-au impus la limită, scor 30-29. A fost un meci obişnuit al outsiderului care se mobilizează în faţa favoritelor, lucru la care se pot aştepta şi sâmbătă. În jocul din toamnă, Mureşul a prins o zi nu dintre cele mai inspirate. A avut patru goluri avantaj la pauză, 19-15, dar fetele s-au relaxat prematur, au permis adversarelor să preia conducerea spre final, la 26-25 şi s-au întrebuinţat serios pentru a obţine victoria.

Datele s-au schimbat între timp. La gorjence, una dintre principalele jucătoare, Cosmina de Oliveira, fostă componentă a Mureşului nu mai face parte din lot. La gazde a apărut o marcatoare importantă, Gulnara Biţiş, dar nu va face parte din lot una dintre jucătoarele importante, Diana Şandru, accidentată în partida de acum două etape, cu Alba Sebeş. Ea va fi supusă unei intervenţii chirurgicale la umăr şi va lipsi de pe teren aproximativ două luni.

Pauză înaintea derby-ului

După această partidă, echipa mureşeană va avea o săptămână liberă, deoarece adversara din etapa viitoare, Vlady Oradea s-a retras din competiţie. Pentru SC Mureşul această pauză poate fi benefică, deoarece peste o săptămână, în 15 martie mureşencele vor disputa derby-ul campionatului, la lidera CSM Slatina. În săptămâna de pauză, în cazul obţinerii victoriei în jocul de sâmbătă, Mureşul nu poate fi depăşită de următoarea clasată, HC Alba Sebeş, de care le desparte trei puncte şi un golaveraj superior. Mai mult, echipa din Sebeş are de disputat în această etapă un meci greu, la CSM Bistriţa, aflată la două puncte în urma sebeşencelor, cu şanse de a le depăşi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE