FOTO: Ziua Femeii pe acorduri de muzică uşoară la Reghin Cultură
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

FOTO: Ziua Femeii pe acorduri de muzică uşoară la Reghin

Ziua dedicată mamelor, iubitelor, doamnelor şi domnişoarelor a fost marcată la Reghin printr-un spectacol extraordinar găzduit de Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”, vineri, 7 martie. Reghinenii au umplut la refuz locaţia spectacolului organizat de Primăria şi Consiliul Local Reghin în colaborare cu Casa de Cultură”Eugen Nicoară”, care alături de artiştii care au urcat pe scenă au oferit un frumos cadou doamnelor şi domnişoarelor de ziua dedicată lor, 8 martie.  Printre cei care au onorat cu prezenţa la spectacolul dedicat Zilei Femeii s-au numărat şi oficialităţile oraşului, la loc de cinste fiind deputatul Vasile Gliga şi primarul Reghinului, Maria Precup, cei doi apreciind  atât reuşita spectacolului cât şi prestaţia artiştilor care au urcat pe scenă, soliştii Antoniu Rusu, Doru Pop, Sorin Pantea, Crăciunescu Marcel şi invitatul special, Marcel Pavel.

O seară deosebită

“Mă simt foarte emoţionată de acestă zi , de acest spectacol, ştiam că va avea o valoare deosebită, sala a vibrat ceea ce înseamnă că alegerea a fost una bună. Mulţumesc lui Marcel Pavel că este atât de cald şi de minunat, la fel şi celorlalţi artişti prezenţi pe scenă precum şi publicului reghinean. A fost o seară deosebită, avem talente extraordinare, spectacolul a fost o încununare perfectă iar doamnelor şi domnilor din sală le mulţumesc că încă o dată au făcut eforturi şi au fost alături de noi”, a precizat Maria Precup, primarul municipiului Reghin.

“Să avem în suflet bucurii”

Cuvinte de laudă asupra spectacolului dedicat femeilor  au fost aduse şi de deputatul Vasile Gliga care a mulţumit organizatorilor pentru frumosul  cadou oferit fiinţelor dragi, sărbătorite  cu ocazia zilei de 8 martie. “Nu mă aşteptam la o aşa searaă minunată, fapt pentru care trebuie apreciat gestul primăriei şi al Consiliului Local Reghin, personal  doamnei primar Maria Precup pentru că a reuşit acest lucru cum nu s-a mai întâmplat în ultimii ani, un asemenea spectacol de 8 martie la Reghin. Sper să continuie tot aşa, pentru că e important să simţim, să avem în suflet bucurii, şi dânsa a reuşit în această seară să bucure foarte multă lume”, a menţionat deputatul Vasile Gliga.

Maratonul muzicii uşoare

Muzica a fost la loc de cinste vineri seara la Reghin, publicul având plăcuta surpriză să vadă pe scenă artişti, solişti de muzică populară care au dovedit că nu sunt deloc străini de muzica uşoară, care au dat glas pieselor de suflet din repertoriul propriu dar şi al altor artişti îndrăgiţi de la noi şi din străinătate. Cireaşa de pe tortul muzical oferit doamnelor şi domnişoarelor a fost recitalul solistului Marcel Pavel, care a revenit cu drag la Reghin după prezenţa din 2012 când a încântat publicul cu ocazia Zilelor Reghinene. “Vă mulţumesc din suflet pentru faptul că acum doi ani m-aţi primit atât de minunat la Reghin. Vă iubesc din suflet. Acum doi ani, mă întrebam înainte să urc pe scenă ce voi face, ştiind că aici sunt şi oameni care vorbesc limba maghiară, cum vor reacţiona la recitalul meu, având în vedere că înaintea mea a cântat o formaţie rock în limba maghiară extraordinar de bună. Marea surpriză a fost când am păşit pe scenă şi după prima frază muzicală lumea a început să aplaude şi a început să cânte cu mine. Acest lucru a însemnat ceva  extraordinar pentru mine. Nu contează ce naţionalitate eşti, dacă ai suflet şi spirit, convieţuirea este una extraordinară”, a spus Marcel Pavel.

La mulţi ani pe 5 voci

Momentul culminant al spectacolului, care la avut ca prezentator pe Marius Portik la reprezentat urcarea pe scenă a tuturor soliştilor spectacolului, care au cântat doamnelor şi domnişoarelor aflate în sală un „La mulţi ani”, aplaudat la scenă deschisă.

“Plăcere şi o onoare să cânţi pentru ele”

“Nu sunt pentru prima dată în faţa publicului reghinean dar cred că sunt pentru prima dată în faţa atâtor femei care te ascultă şi emoţiile sunt foarte mari.  Sunt foarte emoţionat deoarece este publicul de acasă, publicul mult iubit. Cum să nu fie emoţii mari atâta timp cât este un eveniment atât de deosebit cum este Ziua Internaţională a Femeii, şi este o plăcere şi o onoare să cânţi pentru ele”

Antoniu Rusu

“Fără emoţii nu suntem artişti”

“A fost un public minunat, chiar am spus în timpul recitalului meu că la Reghin mă simt întotdeauna cel mai emoţionat. Nu ştiu de ce dar acesta este purul adevăr. Vorba unor mari artişti, fără emoţii nu suntem artişti”

Doru Pop

“Special pentru femeile din Reghin”

“Reghinenii de o vârstă cu mine mă cunosc în această ipostază de solist de muzică uşoară, fapt pentru care am vreut să readuc în actualitate câteva dintre cântecele mele dar şi piese ale unor compozitori români, chiar  şi o melodie Julio Iglesias pusă pe versuri româneşti, artist extrem de îndrăgit în special de femei. Am ales aceste melodii special pentru femeile din Reghin. Sper că au fost pe gustul lor şi din câte am văzut,  muzica s-a mulat perfect cu sufletele doamnelor şi domnişoarelor din sală”

Sorin Pantea

La mulţi ani mamei

“Sunt foarte fericit şi onorat să particip la un astfel de eveniment. Doresc tuturor doamnelor şi domnişoarelor din Reghin, inclusiv mamei mele un la mulţi ani de 8 martie şi multă sănătate şi fericire”

Marcel Crăciunescu (Şăl)

“Am simţit din plin acest respect”

“Este o mare plăcere ori de câte ori vin la Reghin. Există aici un public minunat căruia îi  mulţumesc  foarte mult. Nu am cuvinte să-mi exprim mulţumirea pentru primirea făcută, împlinirea unui artist este atunci când este iubit de către public şi aici la Reghin am simţit din plin acest lucru. La fel este şi la Chişinău. Am zis că poate românii noştri şi-au pierdut sentimentul de respect faţă de artist şi iată că nu se adevereşte acest lucru. Aici am simţit din plin acest respect şi mă bucur foarte mult”

Marcel Pavel

Foto : Miruna Obraz

[zizigallery id=1122]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE