Szilagyi exclus? Concluzia: Stanciule, lasă-ne !!! FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Szilagyi exclus? Concluzia: Stanciule, lasă-ne !!!

 

Mult mediatizatul conflict dintre căpitanul divizionarei secunde de fotbal ASA Târgu-Mureş, Szilagyi Lorand şi managerul Daniel Stanciu poate deveni o bombă cu ceas, sau un subiect pentru cei care caută senzaţionalul. După partida din etapa trecută, în care mureşenii au pierdut un joc important la Bistriţa, la finalul partidei, Daniel Stanciu i-a reproşat căpitanului Szilagyi Lorand că este responsabil pentru unul dintre golurile primite şi, implicit pentru îngrângere, în calitate de căpitan al echipei. Acesta s-a înfuriat şi a replicat în termeni mai puţin ortodocşi că vina nu este doar a lui şi că reproşurile care i se aduc nu sunt fondate, mai ales din partea unui conducător care se află mult prea puţin alături de echipă. “Recunosc, am greşit la unul din golurile primite, nu am reuşit degajarea, dar nu sunt singurul vinovat pentru înfrângere. Cred că am făcut mai mult pentru echipă în toţi aceşti ani, am jucat şi m-am dedicat doar echipei la care am activat. Îmi reproşează asta unul care este mai mult prezent la televiziune, la dezbateri despre diverse campionate, mai puţin alături de noi”, a răspuns căpitanul roş-albaştrilor, singurul care a jucat la echipa mureşeană încă din perioada în care aceasta evolua sub denumirea de Transil, în ligile inferioare.

Doar jucători aduşi ???

Reproşurile managerului echipei mureşene se îndreptau asupra căpitanului echipei, pe care îl acuza, conform unor declaraţii pe alte site-uri (de cei locali nu are timp, sau sunt prea …), că jucătorii localnici nu sunt interesaţi ca echipa să promoveze, deoarece ar fi înlocuiţi. Din lot fac parte următorii mureşeni, referindu-ne doar la cei care au partide jucate în tricourile ASA: Ciprian Botoşer, Adrian Viciu, Sergiu Hanca, Rareş Vârtic, Lorand Szilagyi, Romulus Miclea, Tiberiu Petriş şi mult mai titratul Sepsi Laszlo, originar din Bogata. În lotul lărgit sunt mai mulţi, unii aveau loc în formaţia care a evoluat la Bistriţa.

Declaraţii din partea managerului sunt greu de obţinut, acesta fiind

binecunoscut ca un mare cunoscător al campionatelor din vestul continentului, al fruntaşelor Ligii I, departe de realităţile clubului unde are un contract. A răspuns la telefon doar pentru a primi urările cu ocazia aniversării, s-a ascuns de câte ori au fost probleme serioase de dezbătut. Jucătorii sunt de asemenea indignaţi de tonul pe care îl foloseşte Stanciu când li se adresează. Stanciu este tot mai vehement contestat de mureşeni, dar şi de simpatizanţii cluburilor pe care le-a reprezentat. Concluzia acestora sună aşa: Stanciule, lasă-ne !!!, rămâi la TV!!! Aceasta am auzit-o de la suporterii care au fost pe stadionul din Bistriţa şi au fost foarte dezamăgiţi de joc, de rezultat şi de faptul că echipa nu le-a mulţumit pentru că au făcut deplasarea, în speranţa că vor vedea o echipă care se dăruieşte în teren. Un manager are printre obligaţii şi atmosfera din sânul echipei. Asta nu se face comentând evoluţia lui x, y, z, de la echipe din Manchester, Lyon, Madrid, sau…Istanbul. Îi ştie pe toţi, dar problemele jucătorilor ASA nu le ştie! În foto: Szilagyi părăseşte terenul de la Bisrtiţa afectat de înfrângere.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE