Home / Politic / Tânăr candidat la Primărie, între EBA şi Elena Udrea

Tânăr candidat la Primărie, între EBA şi Elena Udrea

Cotidianul „Zi de Zi” vi-l prezintă pe tânărul care a ocupat cel mai râvnit loc la întâlnirea de sâmbătă, 12 aprilie, dintre candidaţii Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile auroparlamentare din 25 mai 2014 şi simpatizanţii din judeţul Mureş: între Elena Udrea, fost ministru al Turismului din Guvernul Boc, şi Elena Băsescu, europarlamentar PDL şi totodată fiica preşedintelui Traian Băsescu.

Configuraţia scenei, decisă de hazard

Întâlnirea a fost găzduită de sala de spectacole a Casei de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş şi i-a prilejuit lui Adrian Crăciun, un politician în vârstă de 35 de ani din Reghin, să stea pe scenă, mai bine de o oră, între două din politicienele foarte apropiate preşedintelui României: Elena Udrea şi Elena Băsescu, poreclită EBA de presa dâmboviţeană. Alegerea locurilor pe scenă nu a fost premeditată de organizatori, astfel că Adrian Crăciun, fost consilier local din partea Partidului România Mare (PRM) în Consiliul Local Reghin s-a trezit „flancat” de cele două Elene. „Nu am avut emoţii suplimentare absolut deloc, deoarece din primele minute doamna Elena s-a prins în vorbă cu mine, de fapt am purtat o conversaţie împreună şi eu le cunosc de mai multă vreme deoarece am avut tangenţă să stau de vorbă cu ele la alte şedinţe şi întâlniri şi nu am avut de ce să am emoţii. Normal, că a fost un loc privilegiat dar întâmplarea a făcut să fie aşa, nu a fost nimic premeditat”, a declarat Adrian Crăciun.

De la PRM la PMP, din spirit de luptător

Tânărul s-a înscris în PMP în urmă cu două luni şi a mărturisit că a renunţat la PRM pentru a-şi pune mai bine în valoare spiritul de luptător. „A fost o întâlnire utilă pentru această zonă, ne-a dat un impuls atât nouă, celor care răspundem deocamdată de filialele locale cât şi oamenilor prezenţi în sală pentru campania care urmează, să fim plini de energie şi forţe proaspete în lupta din 25 mai. Anul trecut, în octombrie, m-am înscris în Fundaţia PMP şi ulterior, în februarie 2014 am fost printre primii doi-trei lideri care s-au înscris şi în partid. Eu mă ocup mai mult de zona Reghin şi comunele arondate”, a afirmat liderul PMP Reghin. „Mie mi s-a părut altceva. Mă gândeam de multe ori ce să fac, să mă retrag din politică sau să mă duc mai departe. Probabil că şi vârsta, entuziasmul vârstei nu m-a lăsat să stau deoparte şi am ales un partid care probabil reprezenta spiritul meu de luptător şi acesta a fost principalul motiv pentru care m-am înscris în Mişcarea Populară ştiind că domnul preşedinte Traian Băsescu este cel care va prelua frâiele partidului şi oamenii care îl înconjoară şi i-au fost apropiaţi conduc partidul”, a adăugat Adrian Crăciun.

Citeste si:  Caravana AUR, în Luduș

Candidat la Primăria Reghin, în 2012

Întrebat ce planuri de viitor are în domeniul politicii, în contextul în care deja are în palmares o candidatură la funcţia de primar al municipiului Reghin la alegerile din 2012, la care a obţinut aproape două procente din voturi, Adrian Crăciun a declarat că nu ar spune nu unei viitoare candidaturi, la alegerile din 2016. Desigur, dacă partidul i-o va cere. „Candidatura mea la Primăria Reghin a fost un exerciţiu ca să zic aşa. Nu ştiu ce să vă zic. Probabil că dacă în 2016 se va considera o soluţie mă refer strict la mine personal, ca pentru municipiul Reghin să intru din nou în luptă, în politică trebuie să îţi asumi indiferent dacă eşti învingător sau pe locul doi trei, sau pe alt loc, e ca într-o competiţie sportivă. Ce-ar fi dacă ar fugi doar cel care ştie că e învingător? Exact aşa e şi în competiţia politică , trebuie să te înscrii, să te lupţi, să te antrenezi şi până la urmă, dacă vei fi o soluţie pentru cetăţeni şi alegători, probabil că într-un final vei fi câştigător”, a subliniat Adrian Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Deputatul PSD Dumitrița Gliga, bilanțul primului an de activitate în Parlamentul României

Membru în Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor, secretar al Comisiei juridice, de disciplină și …