Fetele de la ASA, sancţionate de FRF Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Fetele de la ASA, sancţionate de FRF

Partida nedisputată între ASA Târgu-Mureş şi Real Craiova din cadrul penultimei etape a Superligii feminine de fotbal a fost decisă de către Federaţia Română de Fotbal în favoarea oltencelor cu 3-0. Meciul nu a avut loc deoarece terenul care era trecut pe foaia oficială era cel a stadionului Trans Sil şi acesta nu a fost trasat în timp. Astfel, echipa mureşeană încheie pe locul 4 şi va evolua în prima etapă din play off la Olimpia Cluj, miercuri, 30 aprilie, ora 15.00.

 

În ultima etapă a sezonului regulat, mureşencele au învins cu scorul de 5-0 (1-0), în deplasare la CFR Timişoara. Echipa antrenorului Seches Carol a răzbunat astfel înfrângerea suferită în turul campionatului, când au pierdut pe teren propriu cu 1-0. Partida a fost la discreţia roş-albastrelor, care au dominat jocul de la un cap la altul. Bănăţencele, calificate pentru turneul play off de pe poziţia a treia, pe care se află în prezent, sau a patra în cazul rejucării meciului ASA-Real Craiova, cu o victorie mureşeană, nu au reuşit să-şi creeze nici o ocazie importantă la poarta Andreei Părăluţă. Pe un teren cu iarba netunsă şi o temperatură ridicată pentru această perioadă, mureşencele au reuşit să deschidă scorul abia în minutul 35, prin Csiszár Henrietta, acesta fiind scorul primei reprize.

Stăpâne pe joc până la final

Mai stăpâne pe ele după deschiderea scorului şi obişnuite cu condiţiile mai puţin favorabile, oaspetele au controlat cu autoritate jocul după pauză. Intrată în teren la pauză, Cristina Sandu a majorat scorul în al doilea minut al reprizei secunde, după care mureşencele au putut juca mai degajat. În minutul 60, Csiszár reuşeşte dubla şi frecvenţa a câte un gol la aproximativ 15 minute s-a păstrat până la final. Intrată tot în partea a doua a partidei, Lucia Meleacă îşi trece şi ea numele pe lista marcatoarelor în minutul 75, iar în penultimul minut de joc, Alisia Roca a stabilit scorul final. ASA strânge cu această victorie 25 de puncte, la doar 2 în spatele echipei bănăţene şi aşteaptă verdictul din partea FRF cu privire la rejucarea meciului cu echipa din Craiova, care şi-a asigurat cu cele 30 de puncte locul secund şi 2 puncte în turneul play off. „Ne-am luat o revanşă în care am dovedit că înfrângerea din tur a fost un accident. Deşi am jucat în condiţii mult mai grele decât oferim noi pe teren propriu, indiferent pe care jucăm, fetele şi-au dorit revanşa, au obţinut o victorie meritată şi le felicit pentru felul în care s-au dăruit”, a spus după partidă antrenorul mureşencelor, Seches Carol.

ASA a început jocul cu formaţia: Andreea Părăluţă, Sárosi Csilla, Göder Brigitta, Máté Tunde, Costaş, Jáhn Klaudia, Csiszár Henrietta, Zágor, Bianca Sandu, Alice Roca, Ana Maria Gorea. În partea a doua au mai evoluat: Cristina Sandu, David Marta, Alexandra Fleşariu, Barabási Kinga şi Lucia Meleacă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE