Primul gol al lui Ndoye aduce victoria pentru ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 95 Vizualizări

Primul gol al lui Ndoye aduce victoria pentru ASA

În etapa a doua a tureului play off din seria a II-a a ligii secunde de fotbal, ASA Târgu-Mureş a învins sâmbătă în deplasare, 2-1 (0-1) la CSM Râmnicu Vâlcea. Au înscris Deaconescu pentru gazde în prelungirile primei reprize, Hora (minutul 47) şi Ndoye (min.75) pentru ASA. Mureşenii au dominat teritorial jocul într-o primă repriză cu foarte puţine situaţii de gol. Debutant la ASA, portarul Stăncioiu s-a remarcat în faţa lui Adi Popa, iar la poarta cealaltă Verdeş nu-l poate învinge pe Matache. În minutul 28 ASA rămâne în inferioritate numerică, Onicaş primind direct cartonaş roşu la o intrare dură asupra lui Pârvulescu. Deşi în zece, mureşenii au controlat jocul, dar cei care au înscris au fost gazdele, în ultima fază a reprizei. Fostul atacant al mureşenilor, N’Kongue a centrat, mingea a fost respinsă până la Deaconescu, jucător care a trecut şi el pe la Târgu-Mureş şi aceasta l-a învins pe Stăncioiu.

Determinarea şi plusul de valoare au decis

Aşa cum s-a văzut şi în prima repriză, ASA s-a deplasat în Zăvoi cu intenţia de a obţine cele trei puncte şi a dominat şi partea  a doua a meciului, în ciuda omului în minus, lucru care nu s-a văzut în desfăşurarea jocului. Imediat după reluare, Hora a restabilit egalitatea la o aglomerare în careu vâlcean, în care apărătorii gazdelor s-au invitat reciproc să degajeze. Echipa lui Adrian Falub a controlat în continuare jocul şi a obţinut golul victoriei în minutul 75, prin noul căpitan, Ndoye, la primul său gol pentru mureşeni, care a fructificat o fază rapidă de atac pornită de la Stăncioiu. CSM s-a arătat neputincioasă în continuare şi Amauri a fost aproape de 3-1, intrat spre finalul meciului. S-a opus Matache, dar ASA obţine trei puncte meritate şi foarte importante în clasamentul în care trec pe prima poziţie până la disputarea partidei CS U Craiova-Gloria Bistriţa. În celălalt joc din play off-ul grupei, Metalul Reşiţa a învins cu 1-0 la FC Olt Slatina. ASA are 21 de puncte şi este urmată de CS U Craiova, cu 20, Gloria Bistriţa 17, Metalul Reşiţa 16, CSM Râmnicu Vâlcea 13 şi FC Olt 9.  

Au evoluat formaţiile:

CSM: Matache- Samson, C. Pârvulescu, I. Stoica, Briceag, O. Popescu, Cârstoiu (’46 Nicola), Deaconescu, Lircă, Ad. Popa (’71 Tănasă), Nkongue (’67 Creţu)

ASA: Stăncioiu- Hanca, Vârtic, Sepsi, Szilagy (’46 Bejan), Onicaş, Ndoye, Hora, Voiculeţ (’65 Ologu), Bumba, Verdeş (’70 Amauri)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE