Camere de supravegheat la Weekend Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 168 Vizualizări

Camere de supravegheat la Weekend

weekend_SITE

Scandalul recent izbucnit în Tîrgu Mureș, după ce într-unul din bazinele din Complexul de Agrement și Sport „Mureșul” (CASM) au fost descoperite fecale, îi determină pe administratorii acestuia să ia măsuri. Astfel, primarul Dorin Florea a declarat marți, într-o conferință de presă, că bazinele de înot vor fi monitorizate video. „Tot ce se întâmplă în apă va fi supravegheat prin camere de vederi. Am discutat astăzi cu Cârcu (n.a. Ioan Cârcu, șef CSAM), am decis că până își urmează procedura lui de achiziție să ceară câteva camere mobile de la Polițiile Locale, să scriem în atenționare că se referă strict la comportamentul în bazin, să nu creadă cineva că îl urmărim când mănâncă urât sau se scarpină după ureche. Omul are dreptul la intimitate”, a afirmat primarul.
Acesta mai susține că acest scandal ar fi fost provocat intenționat. „Nu s-a întâmplat niciodată în Tîrgu Mureș să îl scape în bazin, chestiunea a fost clar urmărită, a coordonat-o, a filmat-o, a postat-o și a doua zi ne-am trezit cu frățiorul ei făcând cerere celor de la Weekend de achiziționare de closete publice. Judecați dvs. dacă e corect ce se întâmplă, aducând o mizerie asupra tuturor, a unui oraș care s-a comportat civilizat și cu respect unul față de celălalt”, a declarat edilul șef.
Acesta nu a dorit să divulge numărul companiei care comercializează astfel de toalete publice și nici a persoanei care a făcut solicitarea, deoarece a fost sfătuit astfel de către avocatul său.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Stimate domnule Primar, daca dvs considerati ca prin montarea catorva camere video eliminati mizeria si nesimtirea va urez „succesuri”. Puteti sa puneti pe marginea bazinelor 20 de comunitari avand camere video ca rezultatul e acelasi..( PS exista substante de contrast pentru depistarea urinei din apa care sunt infinit mai ieftine decat sistemul de supraveghere si alte chestii pentru intretinerea apei din bazine sau poate doriti sa concurati cu lacul Ursu si sa fie si bazinele cu apa sarata..) Sunt curios de cate ori se iau probe de apa din bazine si daca rezultatele pot fi facute publice,,,,

  • Stimate domnule Primar, daca dvs considerati ca prin montarea catorva camere video eliminati mizeria si nesimtirea va urez „succesuri”. Puteti sa puneti me marginea bazinelor 20 de comunitari avand camere video ca rezultatul e acelasi..( PS exista substante de contrast pentru depistarea urinei din apa care sunt infinit mai ieftine decat sistemul de supraveghere si alte chestii pentru intretinerea apei din bazine sau poate doriti sa concurati cu lacul Ursu si sa fie si bazinele cu apa sarata..) Sunt curios de cate ori se iau probe de apa din bazine si daca rezultatele pot fi facute publice,,,,

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE