Misterele conștiinței, vieții și ale morții, deslușite într-o singură carte Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 401 Vizualizări

Misterele conștiinței, vieții și ale morții, deslușite într-o singură carte

elena gaborOamenii pasionați de știința subconștientului, interesați de autovindecare și dornici să afle cum pot trăi o viață fericită, dar și să primească răspunsuri la o serie de întrebări pe care și le pun aproape zilnic sunt invitați marți, 25 august, de la ora 18.00, la Centrul Cultural dr. Bernady Gyorgy, la lansarea cărții „Acasă la Arborele Vieții”, o carte revoluționară care aruncă o lumină asupra misterelor conștiinței, vieții și ale morții și asupra rădăcinilor cauzale ale bolilor.
O carte care oferă răspunsuri la întrebările: „cine suntem?”, „de unde venim?”, „care este scopul vieții?”, „ce sunt, de fapt, bolile și cum ni le putem vindeca?”, „de ce există suferință pe Pământ?”, „ce se întâmplă în timpul somnului?”, „de ce nu ne amintim de unde venim?”, „unde mergem după moartea fizică?”, „cum este în acel univers și ce facem acolo?”, „care este diferența dintre suflet și spirit?”, „avem suflete pereche?”, „cine sunt ghizii spirituali?”, „cine sau ce este Sursa Vieții și cum o putem accesa?”, „de unde vin sufletele al căror număr crește constant?”, „care este viitorul planetei noastre?”. Dr. Elena Gabor, autoarea cărții, a descoperit beneficiile uimitoare ale implicării diferitelor niveluri de conștiintă în procesul de vindecare. Ea a devenit un specialist în domeniul științei subconștientului și un cercetător în utilizarea stărilor non-ordinare de conștiință în scopul dezvoltării personale, vindecării, explorării și obținerii de noi perspective în ceea ce priveșete psihicul uman. „În această carte sunt prezentate patru studii de caz de hipnoterapie (terapia subconștientului), călătorii extraordinare de descoperire de sine și de vindecare din tulburări severe (depresie, gânduri de suicid, anxietate, insomnie, etc.) prin alinierea cu nivelurile superioare de conștiință, fără folosirea medicamentelor”, a transmis dr. Elena Gabor.

„Multe probleme sunt adânc înrădăcinate în subconștient”
Dr. Elena Gabor a obținut certificări în hipnoterapie de la Asociația Națională de hipnoză din SUA, certificări în hipnoterapie medicală și life coaching și a devenit un instructor certificat de hipnoza și hipnoterapie. Tehnicile de pionierat pe care le-a dezvoltat pentru explorarea universului subconștient și al celui supraconștient i-au ajutat pe eroii cărții să exploreze căi noi și neprevăzute pe tărâmul fascinant al vieților anterioare și al Vieții de Apoi, să acceseze Realitatea Ultimă din care sufletele își au originea și să se conecteze cu Sursa Vieții.
„Multe dintre problemele majore care ne confruntăm, cum ar fi depresia, anxietatea, temerile, insomnia, dependența de diferite substanțe, problemele de greutate, dezechilibrul emoțional și unele cazuri de infertilitate, sunt adânc înrădăcinate în subconștient. Terapia subconștientului este o abordare complementară care se adresează celor trei aspecte ale minții umane. În primul rând, există mintea conștientă care include centrul logicii. Aceasta este aspectul minții pe care îl folosim atunci când suntem treji. Mintea conștientă începe să se formeze foarte devreme în copilărie și include aspectele analitic, critic, sceptic și egoic. Este de obicei inactivă sau într-o stare de funcționare minimă în timpul somnului. Al doilea aspect este mintea subconștientă. Acesta coordonează activitățile legate de funcționarea normală a corpului fizic și reprezintă partea emoțională, imaginativă și creativă a conștiinței noastre. Mintea subconștientă este prezentă în mod constant de-a lungul zilei și nopții, de-a lungul întregii noastre vieți, chiar și atunci când mintea conștientă este inactivă. Al treilea aspect al minții se numește mintea supraconștientă, sau eul superior. Este acea stare de conștiință pură care poate fi accesată în stările foarte profunde de meditație sau de hipnoză. De asemenea, în timpul viselor lucide se poate intra în acestă stare. Cooperarea dintre aceste trei aspecte ale minții asigură funcționarea normală a ființei umane. Vindecarea la toate nivelurile este rezultatul alinierii minții conștiente și subconștiente cu eul spuerior, cu supraconștientul”, a explicat dr. Elena Gabor.
În prezent, dr. Elena Gabor practică și predă hipnoterapia în Santa Monica și Pasadena, California, (zona Los Angelesului) și oferă cursuri de certificare în hipnoterapie/hipnoză, hipnoterapie medicală și hipnoterapie spirituală (regresii în vieți anterioare, regresii în viața dintre vieți, explorarea vieții de apoi și connectarea cu Sursa Vieții) în SUA și Europa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE