Share
Home / Administratie / Restricţii de circulaţie pe mai multe străzi din Târgu-Mureş

Restricţii de circulaţie pe mai multe străzi din Târgu-Mureş

circulatie 1Primăria municipiului Târgu-Mureş aduce la cunoştinţa cetăţenilor că încep lucrările de execuţie pentru obiectivul de investiţii „Creare stradă de legătură între strada Livezeni şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş-PIDU tranşa III”.

În perioada 17 august – 14 septembrie 2015, se vor executa lucrări pe următoarele amplasamente, graficul de începere fiind următorul: 17 august 2015 – strada Mihai Viteazul – tronson între strada Alexandru Papiu Ilarian şi strada Verii, strada Mihail Kogălniceanu şi strada Bolyai Farkas – tronson între strada Mihail Kogălniceanu şi strada Borsos Tamas, un sens de circulaţie şi 20 august 2015 – Piaţa Bernady Gyorgy – tronson între strada Alexandru Papiu Ilarian şi strada Avram Iancu, Piaţa Petofi Sandor – închidere parţială şi strada Mihai Viteazul – tronson între strada Verii şi strada Gheorghe Marinescu, un sens de circulaţie.

circulatie 2

“Vă informăm că în perioada lucrărilor, pe strada Nicolae Iorga circulația va fi permisă în ambele sensuri. Totodată, menționăm că Bulevardul Cetății a fost reabilitat și va fi parțial deschis de sâmbătă, 15 august, iar de joi, 20 august circulația va fi permisă pe întreg Bulevardul. Se vor executa următoarele tipuri de lucrări: modernizare parte carosabilă, modernizare trotuare, modernizare reţea alimentare cu apă, canalizaţie subterană pentru fibră optică, modernizare iluminat public. Pe această cale, vă adresăm rugămintea de a respecta semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate şi de a circula preventiv în zonele respective. De asemenea, rugăm conducătorii auto să nu oprească, să nu staţioneze şi să nu parcheze în zona de lucru pe durata execuţiei lucrărilor, pentru a nu perturba activitatea şi ritmul de lucru al utilajelor”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

 

 

Share

0 comentarii

  1. A inceput distrugerea totala a orasului Tg.Mures.
    In locurile istorice unde circulatiacu autovehicule ar trebui restrictionat sau alungat,strazile vor fi transformate in autostrazi.Cea ce inseamna ca primaria si politia vor directiona sute de mii de masini spre aceste strazi.Vor cadea prada lacomiei strazi ca Gh.Marinescu,Bul.Cetatii,Bolyai,P-ta Bernadi, Petofi etc.Bul.Ce frumos ar fi daca pe Bul.-ulCetatii ,P-ta Bernadi ,Bolyai,sau centrul orasului s-ar circula pietonal.Ce bine ar fi daca in Gh.Marinescu plin cu clinici bolnavii ar putea respira aer curat.Fostii conducatori al urbei care au avut inca minte si au lucrat si gandit in folosul comunitatii si ai orasuluil au avut grija de exemplu ca zona clinicelor sa arate ca o statiune montana.Fiecare clinica a avut o foarte mare spatiu verde cu multi copaci, iar pe marginea drumurilor au fost plantati copaci.
    In zilele noastre notiunea de gandire si munca in folosul comunitatii acelora care au menirea de a conduce orasul a capatat o alta directie.Lacomia ,spaga,evaziunea fiscala adica imbogatirea in termen foarte scurt este in top.Cei care au capatat putere si bogatie prin indeletnicirile insirate au nevoie de teren pentru inca o casa, au nevoie de strazi pe care sa circule cu bolizii si au nevoie sa ramina bogati.De aceea platesc spaga pentru licitatiile de lucrari stradale,mansardari ilegale asupra blocurilor de locuinte,contructii ilegale pe toata raza a orasului, devin putred de bogati din risipirea banilor publici.Pe urma lor se imbogateste si gasca din institutiile statului.Omul de rand ca sa inchida gura mai primeste cadou un loc de munca la stat sau sau e lasat si el sa fure un picusor.
    Astfel orasul va deveni o imensa autostrada , un imens loc de munca acelora care sunt stabiliti in cartiere rezidentiale pe marginea lui.Platesc impozit pentru alt asezamint stau in aer curat si vin sa polueze orasul Tg.Mures.Oamenii de rind care nu aleg calea exodului cum au facut cei care au locuit in str.Gh.Doja si Cuza Voda etc vor muri in termen mediu din cauza poluarilor din oras,cum ar fi ,gazele de esapament, fumul provenit din arderea lemnului de exemplu din str.Orizontului, Ciugudeanu,Rasarituluietc.) si a gunoiuluiprecum si provenit de la Azomures.Vai de saracii bolnavi de plamini si de cancer tratati in clinicile din str.Gh.Marinescu.Pe ferestrele larg deschise intra numai gaze de esapament si fum provenit din arderea lemnului.Vai de saracii oameni din Tg.Mures care sunt sortiti sa inhaleze aer poluat tot mai des din cauza functionarilor institutiilor statului.
    Oare dreptul oamenilor la aer curat mai este valabil in Romania?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investițiile continuă în comuna Beica de Jos

Deși perioada actuală este una marcată de adoptarea măsurilor împotriva răspândirii Coronavirusului,  proiectele de investiții …

Share
Share