Test parțial reșit pentru CS Iernut Iernut
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 288 Vizualizări

Test parțial reșit pentru CS Iernut

DSCF0056Divizionara C de fotbal CS Iernut a pierdut cu scorul de 1-5 (1-2) amicalul susținut sâmbătă, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș. Întâlnirea a fost organizată cu ocazia ediției jubiliare, a XX-a a Zilelor Orașului Iernut, dar nu s-a mai bucurat de atenția din urmă cu un an, când cu aceeași ocazie, din postura de nou promovată întâlneau tot o divizionară C, Arieșul Turda. Echipa antrenorilor Nicolae Ghira și Horațiu Moldovan a deschis scorul în minutul 23, prin Fekete Istvan, dar medieșenii au trecut până la pauză în avantaj și au mai punctat de trei ori în ultimul sfert de oră. Au egalat din lovitură de la 11 metri, în minutul 27 și au preluat conducerea în minutul 36, la o fază prelungită, în care mureșenii au blocat de mai multe ori și au primit golul în momentul în care un jucător era căzut în fața propriei porți, împiedicând-și coechipierii să evite golul. Partida dintre echipa aflată la a doua ediție de la promovarea în Liga III și proaspăta retrogradată de pe prima scenă a început în nota de dominare a oaspeților, care au reșit să ajungă în mai multe rânduri să finalizeze atacurile, dar numai cu șuturi care nu au nimerit cadrul porții. Iernuțenii au echilibrat jocul, au avut momente de dominare și au reușit să deschidă scorul cu o lovitură de cap bine plasată de căpitanul Fekete. Înainte de pauză, gazdele au avut posibilitatea egalării, dar lovitura liberă a fost parată de portarul ex-divizionarei A.

Plusul de experiență a fost decisiv

Obișuitele modificări efectuate fără limită în jocurile amicale au făcut ca repriza secundă să nu se mai vadă diferența de categorie în care evoluează cele două aflate înaintea startului noului sezon. Achizițiile echipei gazdă, cu mai mulți jucători transferați în această vară de la divizionara D ASA 2 Târgu-Mureș au adus un plus jocului iernuțenilor, care au avut minute bune de joc și câteva ocazii bune de a restabili egalitatea, în special prin Ilie Roman. Plusul de valoare, dar mai ales experiența și probabil pregătirea fizică superioară a medieșenilor au dus la despriderea pe tabelă spre finalul jocului, în nici 10 minute, toate cele trei goluri venind în urma unor combinații care au depășit cu ușurință apărarea gazdelor. CS Iernut a arătat totuși ca o echipă capabilă să facă față unor adversare de valoare superioară, scorul amicalului fiind unul totuși prea sever, după aspectul jocului.

Au evoluat aproape toți jucătorii aflați în lot, 21 la număr până la această oră. Acesta îi cuprinde pe: Paul Crăciun, Emil Ștef, Marius Călugăr (portari), Ștefan Popa, Fekete Istvan, Alexandru Groza, Răzvan A. Stoica, Darius Ghirca, Alex Drăghici, Andrei Balea, Ovidiu Meruțiu, Mircea Ungur, Ionuț Chețan, Roberto Rotaru, Daniel Laslo, Ilie Roman, Ionuț Teban, Vasile Dicher, Horațiu Moldovan (antrenor jucător), Kadar Barna și George Marian (jucători de câmp).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE