Conducerea ASA, susţinere pentru Miriuţă FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 134 Vizualizări

Conducerea ASA, susţinere pentru Miriuţă

asaÎn ciuda zvonurilor apărute în diverse surse mass-media, conducerea clubului mureșean de fotbal ASA Târgu-Mureș și-a manifestat susținerea și totodată încrederea în conducerea tehnică și în echipă. ASA a obținut un rezultat de egalitate în deplasarea de la Steaua, scor 1-1, după un joc pe care l-au dominat autoritar în partea a doua și se află pe locul 5, cu 10 puncte. „În ciuda zvonurilor şi a speculaţiilor apărute în presă în ultimele zile, în ceea ce priveşte o eventuală înlocuire a antrenorului Vasile Miriuţă, consiliul director al clubului ASA Târgu-Mureş doreşte să îşi exprime în mod public sprijinul faţă de actualul antrenor al formaţiei noastre şi infirmă pe această cale orice informaţie privind schimbarea sa din funcţia de antrenor principal al ASA. De asemenea, conducerea echipei noastre îl asigură pe Vasile Miriuţă de întreg sprijinul său şi doreşte să transmită suporterilor echipei noastre că informaţiile apărute în presă sunt pure speculaţii, menite, probabil, să destabilizeze atmosfera din cadrul echipei şi din jurul acesteia”, este mesajul comunicatului oficial al Consiliului Director al clubului mureșean.

Nevoia de puncte rămâne

Mureșenii vor întâlni vineri, 21 august, de la ora 18.30, în partida de deschidere a etapei a VIII-a, pe teren propriu, formația FC Voluntari. ASA are nevoie și de sprijinul publicului, în tentativa de a sparge „ghinionul” ultimelor partide, în care au obținut trei rezultate de egalitate și au suferit singura înfrângere în ultimele patru etape.
„Echipa a reușit unul din cele mai bune meciuri la Steaua, dar ne lipsesc victoriile. Dacă nu câștigăm acum cu nou promovata din Voluntari avem probleme serioase, ne îndepărtăm de fruntea clasamentului. Evoluțiile bune trebuiesc și finalizate prin goluri și puncte în clasament, rezultatul de la finalul jocului fiind cel mai important. Avem nevoie neaparat de victorie, să ne menținem în grupul celor care luptă pentru locurile de play off, acesta ar fi deocamdată principalul obiectiv. Știm cu toții că trecem prin momente dificile, dar cei care sunt oameni de caracter au înțeles lucrul acesta, că doar împreună putem depăși această perioadă. Avem în continuare încredere în conducere și în echipă, așa cred că este și normal, să ai încredere în ostașii tăi atunci când pornești la luptă. Majoritatea au înțeles acest lucru și sper ca și suporterii să înțeleagă și să fie în continuare alături de ei, să-i încurajeze”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul Târgu-Mureșului, membru al Consiliului de Administrație și principal susținător la echipei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„După jocuri bune avem nevoie și de victorii”

La rândul său, președintele executiv, Bogdan Mara consideră evoluția echipei una în ascensiune. „Echipa a reușit la rând două jocuri în ansamblu bune, dominate, dar din păcate nu am reușit să obținem victoria în niciunul. Am dominat clar și cu Timișoara, puteam învinge și la Steaua. Să fim realiști, egalul de la Steaua este totuși un rezultat bun. Tot ceea ce ne rămâne de făcut acum este să obținem și victorii, iar meciul care urmează este foarte important. Întâlnim un adversar care, chiar dacă nu au obținut victorii, a pus probleme mai multor echipe și are mare nevoie de puncte, astfel încât este nevoie ca toată lumea să se mobilizeze, inclusiv spectatorii. Aș putea afirma că din fericire este poate prima săptămână normală, în care ne putem pregăti între două etape, fără meciuri suplimentare și fără absențe în lot. Toți jucătorii sunt apți de joc și vom face tot posibilul să obținem o victorie care să ne mențină în lupta pentru locurile fruntașe”, a spus și Bogdan Mara, președintele executiv al clubului ASA.
Pentru partida de vineri, din lotul ASA va lipsi cu certitudine doar Sasa Balic, care este suspendat pentru al patrulea cartonaș galben.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE