Victorie după un meci slab, venită după remize cu jocuri bune FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 87 Vizualizări

Victorie după un meci slab, venită după remize cu jocuri bune

DSC_0525În prima partidă a etapei a VIII-a din Liga I de fotbal, ASA Târgu-Mureş a învins pe teren propriu cu scorul de 2-1 formaţia FC Voluntari. Pancu a deschis scorul în minutul 4, iar Costa a înscris pentru mureşeni în minutele 9 şi 59. Mureşenii au început practic meciul de la 0-1, după ce la degajarea lui Balauru, Bejan a greşit, fiind depăşit de Daniel Pancu în duelul corp la corp şi l-a învins pe Stăncioiu. ASA s-a aruncat în ofensivă şi după doar cinci minute a restabilit egalitatea, la o centrare întoarsă de Hanca până la Ramiro Costa, care a înscris cu şansă, mingea fiind respinsă de Balauru sub transversală. Au urmat atacauri fără orizont ale mureşenilor şi o finalizare slabă a aceluiaşi Pancu, care în minutul 26 a fost la un pas de a-şi readuce echipa la conducere. ASA putea intra la pauză în avantaj, dar Costa a trimis cu capul de la 6 metri puţin pe lângă poartă în minutul 41.
O victorie muncită, totodată chinuită
Aspectul jocului a fost acelaşi şi în repriza secundă, cu aceleaşi mingi aruncate spre careul advers la bătaie şi încercări de atac în viteză a oaspeţilor. Primii care au trimis spre poartă au fost din nou ilfovenii, în minutul 51, prin Pârvulescu, dar Stăncioiu a reţinut cu siguranţă. Intrat în locul lui Pedro încă din prima repriză, Dedov a reluat şi el cu capul pe lângă poartă, după care a venit golul care avea să fie cel de trei puncte, după patru etape fără victorie. Abia intrat în teren, fiind accidentat încă de la partida din Supercupă cu Steaua, Romario Korczorg i-a pasat la marginea careului lui Costa. Acesta a preluat pe piept şi a şutat plasat de la 16 metri în colţul porţii. ASA este pe val şi reuşeşte alte câteva faze periculoase la poarta adversă. Jazvic a reluat din vole imprecis, iar şutul cu efect al lui Dedov a trecut tot alături. Până la final s-a putut vedea o aceeaşi echipă gazdă fără idei şi una oaspete fără forţa de a reveni. Ilfovenii au avut mai mult iniţiativa în ultimele minute, dar nu au mai putut trece de defensiva gazdelor. Partida s-a încheiat cu o altercaţie între Bejan şi Hamed Kone, încheiată cu eliminarea celor doi, la o minge care ajunsese deja în braţele lui Stăncioiu. ASA obţine o victorie cu ceva emoţii la final şi va avea o partidă dificilă în etapa viitoare, la CSMS Iaşi, la care vor lipsi Bejan şi Mureşan, ambiii suspendaţi, al doilea pentru al patrulea cartonaş galben.
Au evoluat formaţiile:
ASA: Stăncioiu- Velayos, Gonzales, Bejan, Brandan- Mureşan, Gorobsov- Hanca (’58 Korczorg), Pedro (’39 Dedov), Jazvic- Costa (’66 Jurado)
FC Voluntari: Balauru- Rus, Novakovic, Maftei, Maxim- N. Grigore, Kone- Cârstocea (’66 Todoran), Pancu (’81 G. Deac), Pârvulescu- Iorga (’73 Bălan)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE