„Tigrii”, gata de prima înfățișare BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 64 Vizualizări

„Tigrii”, gata de prima înfățișare

cupa muresDe vineri până duminică, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș se dispută cea de-a VI-a ediție a Cupei Mureș la baschet, competiție organizată de Baschet Club Mureș Târgu-Mureș, în colaborare cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Mureș. La această ediție vor participa patru echipe din Liga Națională: nou promovata pe prima scenă Dinamo București, Gaz Metan Mediaș, BCM U Pitești și, bineînțeles gazda competiției, BC Mureș.
Competiția va debuta vineri, ora 17.00, cu partida Dinamo București – Gaz Metan Mediaș, iar de la ora 19.00 va avea loc întâlnirea BC Mureș – BCM U Pitești, ocazie cu care clubul gazdă va prezenta în mod oficial lotul cu care va aborda sezonul următor. Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 16.30 va avea loc meciul Gaz Metan – BCM U Pitești, iar de la 18.30 BC Mureș – Dinamo. Competiția se încheie duminică, 13 septembrie, cu partidele BCM U Pitești – Dinamo (ora 11.30) și BC Mureș – Gaz Metan (13.30). Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Surprize, surprize pregătite pentru fani
Clubul BC Mureș organizează cu această ocazie mai multe surprize pentru suporteri. Una dintre acestea, în afara prezentării oficiale a lotului, cu ocazia Cupei Mureșul va avea loc și strângerea donațiilor pentru micuțul Alex Botorea, copilul de 2 ani și 5 luni din Cristești care se află într-un spital din Turcia, donații necesare pentru a ajuta la reușitele operațiilor. Aceeași direcție o vor avea și sumele strânse în urma scoaterii la licitație a tricoului oficial de joc al unuia dintre cei mai iubiți jucători care a apărat în patru sezoane cu cinste culorile alb-albastre, Vaidotas Peciukas.
O altă surpriză pregătită pentru suporteri se referă la cei care îşi procură abonamentul din timp. Aceștia vor avea parte de o tragere la sorţi și vor putea câştiga diferite materiale promoţionale, printre care şi un echipament de joc oficial din sezoanele precedente.
De asemenea, până în 15 septembrie continuă licitația pentru Suporterul Nr.1. Cel care devine în mod oficial suporterul nr. 1 al echipei îşi va putea alege locul în tribună la achiziţionarea abonamentului (în funcţie de locurile disponibile) şi va beneficia de câteva surprize din partea clubului. Acesta va fi decis în urma licitației care a început de la suma de 200 lei și a ajuns în prezent la 250 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE