Home / Administratie / FOTO: Primul clopoţel în casă nouă la Dedrad

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

FOTO: Primul clopoţel în casă nouă la Dedrad

DSC_0487Deschiderea noului an şcolar a adus pentru elevii localităţii Dedrad, comuna Batoş o şcoală complet renovată, inaugurată şi sfinţită luni, 14 septembrie în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene. După sfinţirea oficiată de preotul satului, oficialităţile locale şi judeţene, dintre care amintim senatorul Alexandu Frătean, deputatul Vasile Gliga, Iuliu Palcu directorul Cancelariei Prefectului, inspectorul şcolar general Ştefan Someşan, primarul municipiului Reghin Maria Precup, au lăudat strădania administraţiei locale din Batoş de a avea şcoli renovate şi puse la punct pentru acest nou an şcolar.

A fost o muncă în echipă”

A urmat  tăierea panglicii inaugurale, nu înainte ca primarul Dumitru Cotoi să aducă mulţumiri tuturor celor implicaţi în proiectul de reabilitare a şcolii din Dedrad. „Nu-mi asum eu cel mai mare rol în ce s-a făcut aici la Dedrad. A fost o muncă în echipă fără de care nu am putea face nimic. Vreau să mulţumesc acelora dintre dumneavoastră care aţi contribuit la reabilitarea acestei şcoli, în special Consiliului Local, care a înţeles din prima clipă faptul că investiţia în copii noştri este cea mai importantă, şi au fost alături de mine, nu doar la această şcoală ci şi la celelalte. În anul 2009 am inaugurat o şcoală nouă la Batoş, anul trecut una la Goreni, şi cu siguranţă vor urma şi celelalte din comună, atât şcoli cât şi grădiniţe. În ce priveşte probelemele cu retrocedările, ele nu s-au terminat, dar sunt convins că le vom rezolva. De asemenea vreau să mulţumesc aparatului primăriei, firmei de consultanţă care ne-a sprijinit în obţinerea finanţărilor, şi nu în ultimul rând constructorului, care a executat lucrările de reabilitare în termen optim. Urmează să sosească şi mobilier nou pentru această şcoală. Era frumos să fie acum la deschiderea anului şcolar, dar ne bucurăm să-l primim şi peste două săptămâni. Nu în ultimul rând vreau să le urez elevilor un nou an şcolar cu realizări, iar vouă dragi copii, vă rog să îngrijiţi şi să vă bucuraţi de această şcoală”, a precizat Dumitru Cotoi, primarul comunei Batoş.

[zizigallery id=1769]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Supraveghere video modernă pentru siguranța sighișorenilor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis joi, 24 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina …