Ce trebuie să știe studenții UMF Târgu-Mureș despre cazarea în cămine Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 939 Vizualizări

Ce trebuie să știe studenții UMF Târgu-Mureș despre cazarea în cămine

stire cazare umfUniversitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș anunță că pentru anul universitar 2015 – 2016, programul de cazare este următorul:
23 şi 26 septembrie, între orele 08,00 – 14,00; 27 septembrie, între orele 08,00 – 12,00, pe strada Nicolae Grigorescu, nr. 17 şi 15. Legitimaţiile pentru căminele 1 şi 3, se eliberează la căminul studenţesc nr. 1, iar legitimaţiile pentru căminele 2 şi 5 se eliberează la căminul studenţesc nr. 2. Studenţii vor avea la cazare: cartea de identitate sau paşaportul și o poză ¾.

Studenţii clasificaţi pe loc bugetat, cu părinte „cadru didactic activ” vor prezenta o adeverinţă de la locul de muncă al părintelui, în original, care să ateste acest lucru. Cei care nu se pot prezenta în programul Centrului de cazare vor anunţa întârzierea la numărul de telefon: 0732-500.185 până la data de 27 septembrie, ora 12,00. Studenţii care renunţă la locul repartizat în căminele studenţeşti vor transmite prin e-maildananistor@umftgm.ro cererea tipizată, până la data de 27 septembrie, ora 12,00: www.umftgm.ro/universitate/directia-administrativa/serviciul-social/camine-studentesti/cereri-contracte.html.

Studenţii care nu promovează anul de studiu îşi pot pierde locul de cazare distribuit, ulterior postării pe site-ul universităţii a repartizării studenţilor în căminele studenţeşti. Redistribuirea locurilor neocupate, pentru studenţii care nu au obţinut un loc de cazare, se va efectua în data de 27 septembrie după ora 14,00 în Centrul de cazare. Studenţii care nu au obţinut un loc de cazare şi doresc să intre în redistribuirea locurilor rămase neocupate, vor solicita acest lucru la Centrul de cazare în programul afişat sau pe e-maildananistor@umftgm.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE