Comunicat – LEONI Reghin
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 637 Vizualizări

Comunicat – LEONI

Comunicat de presă

Compania Leoni Bistrița dorește să mulțumească pe această cale locuitorilor din orașul Reghin, autorităților locale și mass-media pentru modul în care au răspuns campaniei de recrutare demarată în zonă.
Anul 2015 este anul în care compania LEONI își lărgește portofoliul de proiecte și gama de mașini pentru care produce cablaje.
În vara anului 2015, Leoni Bistrița a demarat o campanie de recrutare de personal în orașul Reghin și în proximitatea acestuia. Campania de recrutare a forței de muncă desfășurată în Reghin s-a adresat persoanelor care doresc un loc de muncă în cadrul fabricilor Leoni din Bistrița. Facilitățile pe care compania Leoni le pune la dispoziția angajaților vin să întâmpine nevoile unor locuri de muncă moderne și la standarde europene, printre beneficiile oferite regăsindu-se și transportul gratuit de la Reghin la Bistrița și retur.
Proiectele de dezvoltare și extindere ale companiei Leoni se concentrează în principal pe zona Bistrița, în scurt timp urmând a fi deschisă o nouă fabrică Leoni în municipiul Bistrița.
Dorim să subliniem faptul că Leoni Bistrița nu a avut și nu are intenția de a deschide un punct de lucru la Reghin, astfel că nu au existat discuții cu autoritățile locale din zonă pe această temă.
Cine dorește să vină în echipa Leoni Bistrița, poate depune CV-ul pe adresa de e-mail: recrutare.bistrita@leoni.com. Detalii suplimentare: 0263/ 201201 sau 0263/ 201204.
Mulțumim pe această cale tuturor celor care au ales să muncească alături de noi!

Informații de background despre Leoni:
Fondată în 1917, compania LEONI este lider global în furnizarea de sisteme de cablare și tehnologie de cablu. Aproximativ 70.000 de angajați, cu înaltă calificare, lucrează împreună în 31 de țări pentru a menține și extinde poziția noastră de lider global pe piață.
Fabrica Leoni din Bistrița a fost înființată în anul 2002. Principalii clienți ai companiei Leoni Bistrița sunt Mercedes, BMW și Rolls-Royce.
Anul 2015 este anul în care compania LEONI își lărgește portofoliul de proiecte și gama de mașini pentru care produce cablaje. În urma extinderii, Leoni Bistrița are prognozată o creștere între 40-50% în următorii 2 ani, asta însemnând o cifră de afaceri de peste 300 milioane de euro. Leoni Bistrița produce aproximativ 10% din nivelul vânzărilor la nivel de divizie de câțiva ani buni, fiind și cel mai mare angajator din județul Bistrița-Năsăud, cu peste 7000 de angajați în prezent.
Marius Cotor
Managing director Leoni Bistrița
19 octombrie 2015

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE