ASA-Steaua, tot pe Cluj Arena FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

ASA-Steaua, tot pe Cluj Arena

asa-steauaDeși în ultimele două săptămâni clubul ASA Târgu-Mureș a derulat ample lucrări de reamenajare la stadionul Trans-Sil, conform normelor legale în vigoare și capacitatea stadionului a fost redusă pentru a asigura spațiu suplimentar pentru spectatori, a fost construită o nouă cale de acces în Peluza Nord, au fost lărgite căile de acces în cadrul tribunelor și multe alte lucrări, totul pentru a crește gradul de confort al publicului spectator, partida cu Steaua din etapa a XXI-a de miercuri, 2 decembrie, ora 20.30, se va disputa tot pe Cluj Arena.
Lucrările de reamenajare de pe stadionul Trans-Sil sunt finalizate și verificate de forurile abilitate, dar pe lângă lucrările efective a fost nevoie și de o documentație voluminoasă care să ateste modificările și îmbunătățirile făcute la stadion. Aceste documentații au nevoie la rândul lor de avize din partea instituțiilor statului, conform legii.
Astfel, din motive care depășesc clubul mureșean, documentele solicitate nu este sigur că vor putea fi avizate într-un termen care să garanteze desfășurarea următorului joc pe teren propriu. Această situație este influențată și de cele două zile libere oficiale (luni, 30 noiembrie și marți, 1 decembrie), dar și de obligativitatea clubului organizator de a anunța localitatea de desfășurare a unei partide din Liga 1, conform ROAF, cu minimum 7 zile înainte de disputarea jocului respectiv. Riscul ca primirea autorizației de securitate la incendiu să nu fie acordată până în ziua meciului, fapt care ar duce la pierderea partidei la masa verde, a dus la această decizie.

Susținătorii trebuie să strângă rândurile
Clubul cere într-un comunicat scuze tuturor susținătorilor echipei, în special abonaților ASA pentru această situație, mai ales pentru faptul că s-a transmis anterior că jocul cu FC Viitorul Constanța ar fi singurul disputat pe o altă arenă. Pentru partida de miercuri, clubul va pune din nou la dispoziția abonaților care doresc să asiste la joc, gratuit, mijloace de transport (autobuze) pentru efectuarea deplasării la Cluj-Napoca (dus-întors). Abonații interesați să facă deplasarea sunt rugați să se înscrie (numele și prenumele) la numerele de telefon 0733.090.638 și 0265-218.348 (secretariat) sau la adresa de e-mail, office@asatirgumures.ro, până marți, 1 decembrie, ora 16.00.
Pentru detalii suplimentare puteți apela și numărul de telefon 0723-354.024, Cristian Chertes – director general.
Locul de plecare al autocarelor va fi parcarea stadionului Trans-Sil, str. Insulei, nr. 2, marți, 2 decembrie, ora 17.00, cu rugămintea ca prezența la fața locului să fie la ora 16.30.
Pentru a beneficia de transport gratuit și acces la meci, abonații sunt rugați să se înscrie din timp și să prezinte (obligatoriu) la îmbarcare abonamentul pentru sezonul în curs, emis de clubul ASA.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE