FOTO: O viață mai sănătoasă cu Bio Aeterna Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

FOTO: O viață mai sănătoasă cu Bio Aeterna

bio 1Mureșenii care caută produse sănătoase, de proveniență bio, sau organice, au de curând o nouă ofertă extrem de atractivă.  În cadrul Complexului Furnica, pe strada Bobâlna nr. 20, s-a deschis magazinul Bio Aeterna. Aici puteți găsi o gamă largă de produse certificate bio, cum ar fi: paste, pateuri, conserve, alune, ulei etc. Nu lipsesc nici dulciurile (ciocolate, bomboane, batoane, snack-uri) , iar cei care folosesc detergenți și produse de curățenie ecologice sau cosmetice organice, au de asemenea, multe opțiuni în magazinul Bio Aeterna.

bio 2

Pentru cei care vor să ducă un mod de viață mai sănătos ori au diverse probleme de sănătate, magazinul oferă produse naturiste de calitate, atent alese.

Majoritatea produselor provin de la producători cunoscuți precum: Solaray, Solgar, Rotta Natura, Fares, Dacia Plant , Rapunzel, Denree, Obio, Lifefood, Sonnentor, Algamar etc.

bio 3

Ar mai fi de amintit că există o zonă «mama și copilul”, unde sunt comercializate produse organice fabricate în Suedia. Ca exemplu, pot fi găsite aici scutece confecționate din fibră de porumb care protejează pielea foarte sensibilă, sau diverse alte articole care sunt potrivite pentru cei alergici la materialele tradiționale. În fiecare săptămână magazinul oferă un produs pentru degustare, gratuit. Tot  săptămânal Bio Aeterna are reduceri la diverse produse. Merită să-i treceți pragul, dacă vă doriți o viață mai sănătosă și mai liniștită.

Florin Marcel SANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE