Mihaela Boloș, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 525 Vizualizări

Mihaela Boloș, purtător de cuvânt al Spitalului Județean

mihaela bolosMihaela Boloș ocupă de câteva zile funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Mureș, devenind astfel colegă, la Biroul de Presă, cu Cosmin Blaga, care ocupă această funcție din luna mai a anului 2014. Mihaela Boloș este lector universitar doctor la Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș. Într-un scurt interviu acordat publicației noastre, aceasta ne dezvăluie obiectivele sale în noua funcție, strategia pe care dorește să o realizeze în cadrul unității medicale și cum preconizează că va fi relația cu presa.

Reporter: Ați fost numită recent purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean (SCJ) Mureș. Ce obiective v-ați propus în anul care urmează?
Mihaela Boloș: SCJ Mureș e o instituție cu o comunitate vibrantă și plină de evenimente, iar acest lucru trebuie concretizat într-o strategie de comunicare și imagine care să pună în valoare aceste caracteristici. Obiectivele mele sunt indisolubil legate de îndatoririle poziției pe care o ocup. Un obiectiv important este informarea cat mai corectă a comunității târgumureșene privind serviciile SCJ Mureș. Un alt obiectiv pe care mi-l propun este promovarea realizărilor colectivului medical al spitalului precum și eforturile administrației de a asigura un cadru instituțional la standarde ridicate.

Rep.: V-ați gândit la o strategie pe care doriți să o realizați la SCJ Mureș?
M.B.: Consider că îmbunătățirea imaginii SCJ Mureș printr-o strategie corectă de comunicare este necesară. Spitalul fiind o entitate publică poate să folosească în conturarea imaginii puține aspecte față de o societate comercială. În cazul spitalului două coordonate pot fi utilizate în mod sinergic pentru îmbunătățirea imaginii: coordonata resurselor umane și cea a serviciilor medicale oferite. În acest sens trebuie utilizate atât mijloacele clasice de promovare dar și cele moderne, astfel încât informația să ajungă cat mai eficient către publicul țintă.

Rep.: În privința relației cu presa mureșeană, care sunt gândurile cu care ați pornit la drum?
M.B.: Bineînțeles, îmi propun o relație strânsă și deschisă cu presa astfel încât informația să ajungă cat mai repede și eficient către târgumureșeni. Relația cu presa se desfășoară pe două direcții. În primul rând, prin răspunderea cu celeritate la cererile presei privind accesul la informații și în al doilea rând informarea presei în ceea ce privește inițiativele din cadrul spitalului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE