Share

Home / Sanatate / Curs de terapie intensivă de bază pentru asistenții medicali

Curs de terapie intensivă de bază pentru asistenții medicali

asistenti_medicaliLa Centrul Național de Pregătire în Asistență Medicală de Urgență din Tîrgu Mureș are loc, în perioada 25 – 25 februarie 2016, între orele 08,00 – 18,30, un curs de terapie intensivă de bază pentru asistenții medicali care îngrijesc pacienți critici și sunt dornici de a învăța. Potrivit organizatorilor, subiectele discutate cuprind: evaluarea de bază a pacientului critic, recunoașterea și conduita în cazul șocurilor, fiziologia de bază a aparatului respirator, managementul căilor aeriene, ventilația mecanică, ventilația non-invazivă – moduri și setări, îngrijirea pacientului ventilat mecanic, evaluarea neurologică de bază a pacientului critic, fiziologia de bază a sistemului cardiovascular, gazele ateriale – interpretare de bază, monitorizarea hemodinamică de bază, resuscitarea cardio – pulmonară, aritmii cardiace letale și transportul pacientului critic. Totodată, cursul conține prezentări teoretice și ateliere practice, fiind creditat cu 15 credite EMC. Taxa de participare este 200 de lei, iar în acești bani sunt incluse și 2 pauze de cafea, un prânz și suportul de curs tipărit. Înscrieri se pot face la numărul de telefon: 0723-388.809 sau la adresa de e-mail: hajnal.vass@fundatiapentrusmurd.ro. Termenul limită pentru înscrieri este 20 ianuarie. Fiecare participant acceptat la curs va primi manualul pentru a se putea pregăti și a participa activ la discuții.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută asistent medical la spitalul din Luduș

Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu”, Luduș, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual temporar vacant …

Share
Share