Vacanță scurtă pentru vicecampioană FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 93 Vizualizări

Vacanță scurtă pentru vicecampioană

asaSub comanda unei noi bănci tehnice, cu Petre Grigoraș antrenor principal, ajutat de secundul Marian Dinu și de preparatorul fizic Ciprian Prună, lotul de jucători al vicecampioanei României la fotbal, ASA Târgu-Mureș se va reuni în 9 ianuarie, în vederea începerii pregătirii de iarnă. După o săptămână de antrenamente, programate la Academia de Sport din cadrul Complexului „Week-end”, roș-albaștrii vor pleca în Antalya, unde vor efectua un cantonament în perioada 18 ianuarie-4 februarie. În cadrul stagiului de pregătire centralizat din Turcia, ASA va disputa și 5 partide amicale, adversarele și programul jocurilor urmând să fie stabilit în următoarele zile. Campionatul Ligii I de fotbal se va relua cu etapa cu numărul 24, care se va disputa în perioada 12-15 februarie.

Reluarea poate asigura prezența în play off
ASA a acumulat în cele 23 de etape, disputate până acum 35 de puncte și ocupă locul 6 în clasament, ultimul care asigură prezența în play-off și va întâlni în prima etapă, pe teren propriu, fosta echipă a lui Petre Grigoraș, Pandurii Târgu-Jiu. Va urma după o săptămână singura deplasare rămasă din sezonul regulat, la CFR Cluj, la care au activat în ultimele sezoane atât antrenorul cu care ASA a început campionatul, Vasile Miriuță, cel care a condus echipa până spre sfârșitul anului, Cristiano Bergodi, cât și actualul antrenor, care a fost la cârma clujenilor în urmă cu doi ani. Mureșenii vor încheia sezonul regulat pe teren propriu, în ultimele zile ale lunii februarie, cu FC Botoșani, dar datele partidelor din cele trei etape nu au fost încă stabilite. O singură victorie în cele trei partide ar asigura aproape și matematic prezența în play-off, următoarea clasată, CSMS Iași fiind la 3 puncte în urma mureșenilor. Rezultatele directe sunt favorabile echipei ardelene, iar ieșenii ar avea în aceste condiții nevoie de minmum 7 puncte în plus și un program mult mai dificil, adversarele fiind Viitorul Constanța, ACS Poli Timișoara și Steaua. Așadar, o victorie a mureșenilor în primul meci din 2016 i-ar apropia la doar 2 puncte de gorjeni, aflați pe locul 5, iar o posibilă înfrângere a ieșenilor la Ovidiu ar decide în mare măsură cele două turnee ale primei ediții în noua formulă.
Avantajul primelor șase clasate va fi nu doar cel al lipsei emoțiilor în privința retrogradării, ci și numărul mai mic de meciuri de disputat. Cele opt care vor lupta pentru rămânerea în Liga I urmează să dispute în play out 14 jocuri, față de 10 ale primelor șase.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE