Handbalistele debutează cu stângul și în retur Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 147 Vizualizări

Handbalistele debutează cu stângul și în retur

handbalÎn prima etapă a returului Diviziei A la handbal feminin SC Mureșul Târgu-Mureș a pierdut partida disputată sâmbătă pe teren propriu cu scorul 28-31 (14-13) cu CS Universitatea Reșița. Partida a fost echilibrată în prima repriză, în care s-a mers cap la cap. După înfrângerea din tur de la Reșița, când gazdele au învins cu un categoric 30-13, echipa mureșeană arăta o altă față. Se părea că revenirea Alinei Moloci și experiența câtorva jucătoare revenite și ele după pauze mai lungi de inactivitate le va aduce o a patra victorie în actuala ediție. Echipa lui Bukaresti Jozsef a încheiat prima repriză cu avantaj minim, dar mult peste ceea ce reușiseră în partida tur, când la pauză diferența era de 6 goluri în favoarea reșițencelor.
Lipsa de idei și apărarea visătoare au adus înfrângerea
La reluare, oaspetele, deși fără șanse la primele locuri, au pornit mai motivate și au reușit să treacă la conducere. Perioada mai bună din partea mureșencelor a întors rezultatul și după 10 minute scurse au reușit să se desprindă la două goluri, avantaj menținut și la jumătatea reprizei (24-22). Au urmat însă minute nefaste, cu atacuri irosite la acest avantaj, în timp ce oaspetele au valorificat majoritatea atacurilor. Au egalat la 24 în mai puțin de 3 minute, după care au preluat conducerea. În 7 minute Mureșul n-a mai reușit să înscrie niciun gol, primind într-o perioadă de 7 minute nu mai puțin de 6 goluri. Oaspetele aveau 28 de goluri înscrise, cu două jucătoare, Dinu și Voina principalele marcatoare, cu 11, respectiv 8 reușite. Golul reușit pe contraatac de Tabita Rad părea să marcheze revirimientul necesar întoarcerii rezultatului, dar reșițencele au punctat pentru 29-25 la 5 minute rămase de joc. În următoarele aproape 3 minute scorul a rămas același și soarta partidei era pecetluită. Mureșul a forțat aruncările de pe extreme, imprecise sau în portar. În ultimul minut s-a intrat cu 26-30, după un 7 metri transformat de Andreea Serediuc. A înscris apoi și Georgeta Bucin, dar tardiv. Reșițencele și-au parafat victoria cu un nou gol, iar golul de la distanță din ultima secundă reușit de Dragotă a stabilit doar scorul final.
Pentru SC Mureșul au înscris: Deac 9, Bucin 8, Serediuc 4, Moloci 2, Rad 2, Burnete 1, Bab 1, Dragotă 1. Au mai evoluat: Comșa (portar), Popescu, Evi și Ștefan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE