Share

Home / Administratie / Mai multe coşuri de gunoi, amplasate pe o stradă din Târgu-Mureş

Mai multe coşuri de gunoi, amplasate pe o stradă din Târgu-Mureş

cosuriEchipele de muncitori din cadrul Administraţiei Domeniului Public au montat în aceste zile mai multe coşuri de gunoi pe strada Corneşti din municipiul Târgu-Mureş. „Am amplasat aceste coşuri de gunoi la solicitarea cetăţenilor care domiciliază în această zonă. Vreau să subliniez faptul că Primăria municipiului Târgu-Mureş este preocupată în continuare, aşa cum am făcut-o şi până acum, să asigure acel maxim de confort pentru toţi cetăţenii oraşului. Este un lucru firesc, până la urmă, dar şi acest lucru trebuie realizat. Vreau să vă asigur, în altă ordine de idei, că deşi în multe oraşe din ţară iarna a produs, din nefericire, mai multe pagube, crengi de copaci căzute care au avariat autoturisme, Târgu-Mureşul se situează pe un loc fruntaş în ceea ce priveşte măsurile care au fost luate pentru a preîntâmpina astfel de evenimente nedorite”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu-Mureş.

Share

3 comentarii

  1. lasati, ca mai trage primaria un festival al carnatului si uita lumea de jalea din oras

  2. pe cand cateva si pe malul paraului Poklos, in jurul scolii 20, unde, atunci cand ies de la scoala elevii isi arunca peste tot ambalajul cornului si cutia de la lapte ???

    • Pentru ca pe malul Poklosului nu trece zilnic tov. primar…Oricum lipsesc cosurile aproape din tot orasul, explicatia de la angajatii primariei e ca le fura tiganii si le duc la fier vechi. Acum e doar paine si circ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Investiţii de mare amploare în Sângeorgiu de Mureş. Cea de-a zecea stradă se modernizează în acest an!

Săptămâna aceasta, Primăria comunei Sângeorgiu de Mureș a început  reabilitarea celei de-a zecea străzi din …

Share
Share