Sănătatea în echilibru, tema conferinței aniversare „I love my health” Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 819 Vizualizări

Sănătatea în echilibru, tema conferinței aniversare „I love my health”

conferinta aniversaraEdiția aniversară, cea cu numărul 12, a conferinței „I love my health” va avea loc în data de 25 februarie, de la ora 17,30, la Hotelul Grand din Tîrgu Mureș. La eveniment, se vor reuni invitații care au participat de-a lungul timpului ca speakeri la aceste conferințe. Împreună vor aduce în discuție un subiect interesant și de mare actualitate, și anume „Sănătatea în echilibru”.

De-a lungul celor 12 ediții, mureșenii au aflat o sumenedie de lucruri utile și interesante despre relația dintre imunitate și factorii ambientali, despre cum trebuie să se pregătească pentru sezonul rece, despre emoții și sănătate, despre cum pot dobândi obiceiuri sănătoase în materie de alimentație și stil de viață sau despre cum își pot menține echilibrul hormonal. Aceste informații le-au aflat de la medici, nutriționiști, terapeuți, psihologi și antrenori personali.
„Iată-ne ajunşi la o ediţie aniversară. Ediţia a XII-a va reuni speakerii prezenţi până acum la ediţiile lunare. Ca și speakeri ne vor onora cu prezența: dr. Adrian Alecu, Ruxanda Radu, terapeut Bowen, Monica Sânpălean, nutriționist, Simona Ciff, psiholog, Liana Conțiu, nutriționist, Oana Cueşdeanu, psihoterapeut pozitivist, Cristina Dobrin, nutriționist, Dani Pavel, antrenor pesonal, Carmen Ungureanu, Alexandra Opriș, nutriționist, Etelka Molnar, antrenor personal. Şi la această ediţie în pauze vom avea ocazia să gustăm din deliciile culinare raw-vegan pregătite de Georgiana Branea și un mic coffee break, bineînțeles sănătos Rezervarea biletelor Early Bird se poate face până la data de 18 februarie inclusiv. Locurile sunt limitate, așa că asigură-te că îti rezervi un loc la evenimentul care îți aduce o porție de sănătate și la propriu și la figurat”, au transmis organizatorii conferinței.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE