Peste 20 de posturi scoase la concurs, la spitalul din Sighișoara Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 445 Vizualizări

Peste 20 de posturi scoase la concurs, la spitalul din Sighișoara

angajari spital sighisoaraSpitalul Municipal din Sighişoara organizează, în această perioadă, concursuri pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 12 posturi de asistenți medicali generaliști debutanți și nouă posturi de infirmieri debutanți. Totodată, se caută două îngrijitoare, un brancardier și un muncitor calificat.

Astfel, se scot la concurs trei posturi de asistent medical la secția Pediatrie, două posturi la secția Obstetrică – Ginecologie, două posturi la compartimentul de Primiri Urgențe, un post la secția Medicină Internă, un post la compartimentul Neurologie, un post la compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă, un post la compartimentul Neonatologie, un post la secția Chirurgie Generală. Pe lângă acestea, se mai scoate la concurs un post de asistent medical debutant la secția Obstetrică – Ginecologie, un post de asistent medical debutant la laboratorul de analize medicale, un post de asistent medical debutant la laboratorul de radiologie și imagistică medicală și un post de registrator medical debutant la secția Medicină Internă. Cât despre cele două posturi de infirmieri debutanți, se scot la concurs două posturi la secția Chirurgie Generală, două posturi la secția Medicină Internă, două posturi la compartimentul Pneumologie, un post la compartimentul Neurologie, un post la secția Pediatrie și un post la compartimentul Boli Infecțioase. Cele două posturi de îngrijitoare sunt la secția Pediatrie și la secția Medicină Internă, iar postul de brancardier este la compartimentul de Primiri Urgențe. Cei interesați de postul de muncitor trebuie să știe că se angajează un fochist. Dosarele de înscriere se depun la Spitalul Municipal din Sighişoara pană vineri, 19 februarie, la ora 15,00. Concursul se va desfăşura la sediul unității sanitare. Informații suplimentare se obțin la numărul de telefon: 0265-771.656 interior 229 sau pe site-ul spitalului. Persoana de contact este ec.Csaki Mihaela.

Spitalul va intra în reparații capitale
Spitalul Municipal din Sighișoara a înregistrat în anii 2014 și 2015 excedent bugetar, iar astfel s-au putut achiziționa o serie de echipamente medicale necesare în secțiile și compartimentele unității sanitare. Dacă anul trecut spitalul a primit de la bugetul local suma de 486.000 lei, în acest an bugetul alocat aproape s-a dublat, ajungând la 845.000 lei. Anul acesta, pe lângă aceste angajări, se vor mai achiziționa o serie de echipamente medicale și vor intra în reparații capitale clădirile în care funcționează secțiile spitalului.
„În anul 2016, tot din excedent, care este deja mai mare decât în anul 2015, ne-am propus și venim la bugetul local cu suma de 1.125.000 lei, din care dorim să cumpărăm pentru secția Chirurgie un aparat de sterilizare automat, un laparoscop, trei monitoare cu funcții vitale și un EKG. Pentru secția Ginecologie dorim să cumpărăm o masă de operație nouă, lampă scialitică și câteva defibrilatoare pentru camerele de gardă. Fiind supuse procedurii de achiziție publică vom mai realiza economii și la momentul respectiv vom vedea ce vom face. Din economiile de anul trecut, am reușit, la rectificare de buget, să mai cumpărăm un alt aparat. De la bugetul local suntem prevăzuți cu suma de 845.000 lei, deci este mai mult decât în anii precedenți. Din banii respectivi, vom începe să facem facem reparații, căci pentru acestea sunt destinați. Ei vor fi folosiți pentru reparații capitale exterior corpurilor de clădire Pediatrie – acoperiș și fațade. O altă sumă este fixată pentru reparația corpului de clădire în care funcționează Pneumologia, costând în canalizare interioară și exterioară, achiziționarea a două lifturi în secția Chirurgie. Celălalt lift, care se află în secția medicală, îl va achiziționa spitalul”, a declarat dr. Aurelia Mașca, managerul Spitalului Municipal din Sighișoara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE