Home / Consiliul Judetean Mures / Comisiile de evaluare a proiectelor, ţinute „la secret”

Comisiile de evaluare a proiectelor, ţinute „la secret”

comisiiConsilierii judeţeni au aprobat joi, 25 februarie, înlocuirea anexei 2 la Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 10/28 ianuarie 2016 privind stabilirea unor măsuri de derulare a procedurii de acordare de finanţări nerambursabile din bugetul public al judeţului Mureş, pentru anul 2016, în domeniile: cultură, culte, sport şi asistenţă socială.

Astfel, componenţa comisiilor de evaluare şi selecţionare a beneficiarilor contractelor de finanţare nerambursabilă, pe domenii, “va fi adusă la cunoştinţă publică numai după încheierea sesiunii de selecţie.”

Măsura a fost explicată de Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş. “Constituirea comisiilor anterior menţionate pentru programe, proiecte şi acţiuni culturale este reglementată prin Legea nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi non-profit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare, ca şi cadru general de derulare pentru procedura de acordare a acestor finanţări nerambursabile. Aceasta se completează cu dispoziţiile Ordonanţi Guvernului nr. 51/1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale, cu modificările şi completările ulterioare”, a precizat Ciprian Dobre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșean prins la volan cu alcoolemie de 1,3 la mie!

Poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Sovata au oprit în trafic joi, 2 iulie, în jurul …