Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Comisiile de evaluare a proiectelor, ţinute „la secret”

Comisiile de evaluare a proiectelor, ţinute „la secret”

comisiiConsilierii judeţeni au aprobat joi, 25 februarie, înlocuirea anexei 2 la Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 10/28 ianuarie 2016 privind stabilirea unor măsuri de derulare a procedurii de acordare de finanţări nerambursabile din bugetul public al judeţului Mureş, pentru anul 2016, în domeniile: cultură, culte, sport şi asistenţă socială.

Astfel, componenţa comisiilor de evaluare şi selecţionare a beneficiarilor contractelor de finanţare nerambursabilă, pe domenii, “va fi adusă la cunoştinţă publică numai după încheierea sesiunii de selecţie.”

Măsura a fost explicată de Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş. “Constituirea comisiilor anterior menţionate pentru programe, proiecte şi acţiuni culturale este reglementată prin Legea nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi non-profit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare, ca şi cadru general de derulare pentru procedura de acordare a acestor finanţări nerambursabile. Aceasta se completează cu dispoziţiile Ordonanţi Guvernului nr. 51/1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale, cu modificările şi completările ulterioare”, a precizat Ciprian Dobre.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs de orientare sportivă, la Platoul Corneşti

Clubul Sportiv Târgu-Mureș în colaborare cu Inspectoratul Școlar Mureș şi Primăria municipiului Târgu-Mureș organizează concursul …

Share
Share