Home / Politic / Ciprian Dobre mizează pe sprijinul tinerilor în bătălia pentru primăria Reghin

Ciprian Dobre mizează pe sprijinul tinerilor în bătălia pentru primăria Reghin

5Rolul tinerilor în viitorul Reghinului a fost subliniat de Ciprian Dobre, co-președinte PNL Mureș, prezent sâmbătă 12 martie la Balul Primăverii Liberale la Reghin . ”Poate cel mai important lucru din această seară sunt acești tineri, care pe mine mau impresionat. În ultimul timp am avut multe discuții în organizație și de fiecare dată încerc să le spun tuturor că noi, cei care deja am împlinit 35, 40, sau 45 de ani ca mine, poate chiar mai mult, că noi nu vom mai schimba lumea pentru că nu mai avem energia acestor tineri. Nu vom mai schimba lumea pentru că nu vom mai avea sclipirile lor, pentru că viața noastră este 70, 80 , poate chiar 90 % rutină. Poate că noi vedem viața deja prin ochii lor, poate că noi deja investim în sclipirile lor. Iulius Făgărășan, candidatul desemnat de PNL pentru primăria Reghin va putea câștiga, dacă va miza pe ideile, daca va aplica sclipirile acestor tineri. Cred cu tărie că ei pot schimba Reghinul, că pot schimba orașul prin noi, prin Iulius. Ei de fapt sunt cei care ne cer nouă ajutorul, pentru că ei au ideile iar noi avem metoda prin care să fim, precum spunea Majestatea Sa Regele Mihai, cei care am luat Reghinul cu înprumut de la cei tineri. Luăm Reghinul înprumut de la cei tineri, și îl ducem mai departe către ei.”, a precizat Ciprian Dobre.

Stă în putearea noastră să-l facem primarul Reghinului”

Acesta a mai precizat că bătălia pentru funcția de primar al Reghinului nu va fi una ușoară, iunie 2016 oferind ocazia tinerilor să se implice în victoria candidatului PNL la primăria Reghin. ”Trebuie să vorbim despre un lucru foarte important, acela că va fi foarte greu să câștigăm primăria Reghin. Actualul primar al municipiului Reghin nu va fi ușor de bătut în alegeri. Nu mizează pe tineri, asta am văzut în cei patru ani de mandat, ci mizează pe o altă categorie. Nu trebuie puse cap în cap cele două categorii, dar cred că putem să luptăm mai bine decît actualul primar, decât actuala echipă a primarului municipiului Reghin.Este poate pentru prima dată când Partidul Național Liberal are șanse reale pentru primăria municipiului Reghin, pentru prima dată când candidatura la Reghin este una foarte serioasă, una foarte consistentă, și mai mult decât atât, este o candidatură foarte puțin încărcată politic. Cu toții știm că Ovidiu Iulius Făgărășan este unul dintre oamenii care nu a fost un om de partid, ci a fost un om al Reghinului. Stă în putearea noastră să-l facem primarul Reghinului”, a subliniat Ciprian Dobre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Alianța USR Plus Mureș – Gânduri bune pentru 2021!

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share