Activitate caritabilă pentru nevăzători, la Hotelul Grand Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Activitate caritabilă pentru nevăzători, la Hotelul Grand

lionsLions Club Târgu-Mureș organizează sâmbătă, 19 martie, la Hotelul Grand din Târgu-Mureș, un eveniment caritabil în sprijinul nevăzătorilor. La activitate, sunt invitați să participe membri Lions și simpatizanți.

„Salutăm, aşadar, prezenţa în oraşul nostru a reprezentanţilor cluburilor Lions din toată ţara, cu ocazia celei de-a treia şedinte de cabinet din anul lionistic 2015-2016, prilej cu care dorim implicarea tuturor pentru a da ajutor persoanelor cu handicap vizual. Animaţi de sentimentul de a face bine, având motto-ul „Noi servim”, care a devenit pentru noi o prioritate și o filosofie, vom face tot ceea ce ne stă în putinţă să împlinim visele şi dorinţele celor mai necăjiţi”, au precizat reprezentanții Lions Târgu-Mureș.

Misiunea cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înţelegere între oameni, prin oferirea voluntară de sprijin umanitar celor aflaţi în nevoie. „Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat, a face o bucurie unei persoane vârstnice, înseamnă a oferi speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei personane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap. „Dorim să punem bazele primei tabere pentru copii nevăzători din România, dar să acţionăm şi pentru ajutorarea persoanelor cu handicap vizual. Prin programul BatPro, vom facilita accesul nevăzătorilor la ştiri, audio-book-uri şi muzică, prin intermediul unor calculatoare donate de oameni inimoşi şi echipate, cu sprijinul prietenilor noştri „lei” de la Lions Club Arad, cu soft specializat în acest sens (accesarea se va face doar prin intermediul câtorva taste)”, au mai transmis reprezentanții Clubului Lions Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE