BC Mureș cedează din nou pe teren propriu cu Steaua BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 90 Vizualizări

BC Mureș cedează din nou pe teren propriu cu Steaua

bc muresUna din legile lui Murphy s-a adeverit din păcate pentru BC Mureș Târgu-Mureș în etapa a XXVIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Mureșenii au cedat sâmbătă seara din nou pe teren propriu în fața formației Steaua CSM Eximbank București, scor 86-90 (24-25; 24-20; 22-20; 16-25). Partida a avut o desfășurare halucinantă, ca majoritatea din ultima perioadă. BC Mureș a început slab jocul, reușind un prim coș după mai bine de două minute, la scorul de 0-6. Au revenit însă repede în joc și s-a mers cap la cap, cu avantaj care a alternat până la prima pauză, încheiată cu un singur punct de partea oaspeților. „Tigrii” au avut un sfert secund mai bun și au reușit la jumătatea acestuia desprinderea la 8 puncte. Bucureșetenii au fost de această dată cei care au revenit pe tabelă până la 3 puncte, avantaj cu care mureșenii au intrat la pauza mare.

Ce începe rău, se încheie și mai rău

Coșul de 3 puncte a lui Amis a restabilit egalitatea în primul minut al sfertului trei, dar BC Mureș părea capabilă să mențină ritmul. Reușitele lui Barro, apoi ale lui Jurevicus au menținut în permanență în avantaj echipa lui Prakuraitis, după care cele ale lui Polyak au mărit diferența la 6 puncte. A venit rândul lui Pustahvar să iasă la rampă, și gazdele aveau 9 puncte la intrarea în ultimele trei minute ale actului. Bucureșetenii au redus din nou înaintea ultimei pauze și în debutul ultimului sfert Troupe a egalat la 70. Dacă „lunetiștii” au adus deseori satisfacții echipei mureșene, precizia în aruncările de 3 puncte a lăsat din nou de dorit în acest joc, în timp ce pentru Steaua Troupe puncta constant de la semidistanţă. Martinic a mai reușit să preia conducerea pentru echipa sa când mai erau mai puțin de patru minute de joc, dar liberele lui Nicoară au dus scorul la 7 puncte în favoarea steliștilor la intrarea în ultimul minut. Punctele reușite în final de Jurevicus și Martinic au dus echipa la un singur coș distanță. Nu mai era însă timp și mureșenii au falutat, dându-i ocazia lui Nicoară să stabileacă scorul final. În etapa viitorare, mureșenii vor juca în deplasare la CSU Atlassib Sibiu, în 26 martie, apoi cu CSM Oradea, în 30 martie și vor avea o sarcină grea până la final pentru a-și păstra locul 4, care să le ofere avantajul terenului propriu cel puțin în prima etapă a fazei eliminatorii din play-off.
Punctele mureşenilor au fost înscrise de: Martinic 18 (1), Pustahvar 15 (1), Barro 15, Mohammed 11 (1), Jurevicius 10 (1), Scott 9 (1), Polyak, 7, şi Lazar 1.
Pentru stelişti au înscris: Troupe 25 (6) Malesevic 20 (2), Nicoară 16, Marinovic 10 (2), Amis 7 (1), Cooper 6, Barac 4 şi Paul 2.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE