Recital de bare și goluri în Superliga feminină FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 59 Vizualizări

Recital de bare și goluri în Superliga feminină

asa-femEchipa feminină de fotbal ASA Târgu-Mureș a învins pe teren propriu cu un categoric 11-0 formația Fair Play București. Partida a făcut parte din cadrul antepenultimei etape a Superiligii, una cu miză doar pentru ocupantele locurilor 3-6. Acestea luptă pentru două locuri în turneul play-off care se va disputa între primele patru formații, la start pornindu-se cu câte 3, 2, 1 și 0 puncte. Aceste locuri se vor disputa însă probabil până în ultima etapă, când vor avea loc și întâlniri directe între echipele implicate. În partida cu echipa bucureșteană, mureșencele s-au întrecut în ratări și mingi trimise în barele porții adverse. Pe lângă cele 11 goluri, elevele antrenorului Seches Carol au trimis nu mai puțin decât de nouă ori mingea în bară, dintre care două au fost goluri, dar mingea a atins mai întâi bara.

Deschiderea scorului a venit deja din minutul 6, primul gol fiind reușit de noua golgheteră a echipei, sârboaica Biljana Bradic, cea care avea să mai puncteze de alte cinci ori până la final, dar și să rateze alte câteva situații favorabile. Ea avea să reușeacă dubla după alte două minute, la o lansare în adâncime, dar ratase apoi o ocazie monumentală de a realiza hat-trickul în mai puțin de 15 minute, când mingea revenită din transversală a găsit-o față în față cu portarul, dar a șutat în aceasta. Kopácsi Borbála i-a întrerupt seria în minutul 17 cu un șut plasat din afara careului. Au urmat minute mai calme, dar în minutul 26 Sárosi Csilla a pătruns și a servit-o în fața porții pe sârboaică, iar după doar un minut aceasta reușea al cincilea gol al echipei, al patrulea al său. În minutul 38 a reușit și Dénes Dorottya să înscrie din marginea careului și repriza s-a încheiat cu 6-0 și o bară a mureșencelor, a patra a reprizei.

 

Joc cu sens unic, concursul de bare a continuat la reluare

Bucureștencele au intrat după pauză în teren decisă să limiteze proporțiile scorului. Acest lucru era însă greu de realizat în momentul în care s-a prezentat la meci fără nicio rezervă și cu câteva titulare lipsă, după declarațiile antrenorului acestora. Totuși, jocul a început așa cum s-a încheiat prima parte, cu o bară nimerită de Bianca Sandu de această dată. După 13 minute din partea a doua, tot Sandu se află la originea golului 7, al cincilea al lui Bradic. Scorul era 7-0 și cel al barelor același. În minutul 64 acesta a rămas egal, dar la 8, deoarece șutul lui Sárosi de la marginea careului a lovit stâlpul porții și s-a oprit în plasă. În minutul 77 Bradic face 9-0 cu un nou șut care a lovit transversala și a poposit în poartă, după o acțiune încheiată cu centrare de Sárosi. După alte câteva ratări și încă o bară, ASA mai punctează de două ori în minutele 88 și 89, prin Göder Brigitta și Alina Boroș.

ASA rămâne însă la 3 puncte în spatele liderului și se pregătește pentru confruntările din play-off.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE