VIDEO, FOTO: Diplome de Merit pentru partenerii Poliţiei Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 311 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Diplome de Merit pentru partenerii Poliţiei

politie 1
Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar de şef de poliţie Dumitru Bîltag, a oferit marţi, 22 martie, Diplome de Merit „Parteneri pentru siguranţă” reprezentanţilor instituţiilor care au contribuit la buna desfăşurare a proiectelor şi activităţilor derulate pe parcursul anului 2015.

Întâlnirea cu principalii parteneri a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi a făcut parte dintr-un ciclu de evenimente organizate pentru a marca Ziua Poliţiei Române, sărbătorită vineri, 25 martie. „Doresc să mulţumesc tuturor partenerilor pentru tot sprijinul şi pentru modul în care am reuşit împreună să ne îndeplinim toate sarcinile şi obiectivele pe care ni le-am propus. Sunt convins că şi în viitor vom face o echipă bună şi vom reuşi să ne îndeplinim activităţile din competenţa fiecărei structuri în parte”, a spus comisar şef de poliţie Dumitru Bîltag.

„Aprecierea noastră o aveţi deja”

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost secondat de comisar de poliţie Gabriela Pîncă, coordonatoarea Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul instituţiei. „Este o zi specială, şi atunci când vrei să sărbătoreşti ţii neaparat să ai alături oamenii dragi. Ca atare, de aceea vă aflaţi azi aici, pentru că sunteţi cei cu care noi şi colegii noştri lucrăm în fiecare zi şi căutăm soluţii la probleme şi situaţii care de multe ori par fără ieşire”, a afirmat comisar de poliţie Gabriela Pîncă. „Aprecierea noastră nu se rezumă la o bucată de hârtie, aprecierea noastră o aveţi deja şi sunteţi convinşi de ea”, a adăugat coordonatoarea Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

politie 2

Astfel, au primit diplome în semn de apreciere, reprezentanţii următoarelor instituţii, organizaţii, dar şi câteva persoane: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mureş, Poliţia Locală Târgu-Mureş, Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane Mureş, Centrul Antidrog Mureş, Penitenciarul Târgu-Mureş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Mureş, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş, Organizaţia Salvaţi Copiii România – Filiala Mureş, Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii Târgu-Mureş, Crucea Roşie Mureş, Fundaţia Comunitară Mureş, Iustiniana Hancu – una dintre cele mai active voluntare ale Poliţiei mureşene, ELSA Târgu-Mureş, Mirela Tanalt – învăţătoare din Sângeorgiu de Mureş, Gabriella Kardos – educatoare şi Grupul Micilor Poliţişti din Cristeşti.

[zizigallery id=1940]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE