Share

Home / Cultură / „A apărut „Vatra veche” 86

„A apărut „Vatra veche” 86

111Semnalăm apariţia numărului 86 al revistei „Vatra veche”, publicaţie lunară de cultură editată de Asociaţia „Nicolae Băciuţ” pentru descoperirea, susţinerea şi promovarea valorilor cultural-artistice şi profesionale. Şi de această dată, cele 88 de pagini ale reviste conţin foarte multe subiecte interesante, din care amintim: „La omagierea lui Brâncuşi” de Dumitru Velea, „Marin Sorescu – 80” de Nicolae Băciuţ, „Eminescu şi Transilvania, dialog cu Ilie Şandru” de Elena Condrei, „Convorbiri duhovniceşti. Ioan al Banatului” de Luminiţa Cornea şi „Exodul musulman. Dialog cu Dan Dungaciu” de Stelian Gomboş. Lectură plăcută!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU cu Bogdan Orban, solist de muzică populară, multiplu premiat la concursuri naţionale şi internaţionale: „Cel mai important lucru e să crezi ca poți reuși!”

Bogdan Orban e unul dintre elevii clasei a IX-a de la Liceul de Arte din …

Share
Share