Share

Home / Sanatate / Legea prevenției în sănătate, adoptată

Legea prevenției în sănătate, adoptată

medicProiectul legislativ al PNL privind activitatea de prevenţie în sănătate a fost adoptat tacit de către Camera Deputaţilor şi va merge în dezbaterea Senatului, la două luni după ce a fost iniţiată, perioadă în care legea a stârnit controverse şi chiar o anchetă internă în Parlament. Iniţiativa liberalilor a fost depusă în Parlament pe 1 februarie. În forma iniţială, legea prevedea ca românii care refuză să participe la acţiunile de prevenţie, adică la activităţile exercitate de Agenţia Naţională de Prevenţie în Sănătate (ANPS) cu privire la promovarea sănătăţii şi educaţia pentru sănătate, precum şi analiza, monitorizarea şi evaluarea riscurilor pentru sănătate, pot suporta parţial sau în totalitate costurile tratamentelor medicale, potrivit News.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Alergiile de toamnă, o amenințare pentru sănătate

Modificările de climă şi vreme, precum şi poluarea, au un impact important asupra alergiilor la polenurile de toamnă. Concentrația maximă este …

Share
Share