Share

Home / Altele / Comunicat UPM

Comunicat UPM

EVENIMENTUL

FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU ANGAJATORII”

găzduit de Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii „Petru Maior” din Tîrgu Mureş.

Deschiderea evenimentului va avea loc Vineri 22 Aprilie , ora 9, Aula Magna,

str. Nicolae Iorga, nr. 1, Tîrgu-Mureș

Evenimentul se adresează companiilor şi studenţilor de la Facultatea de Inginerie şi are drept scop crearea unui context în care se întâlnesc viitorii absolvenţi cu potențiali angajatori. Inginerii sunt tot mai căutați pe piața muncii din România în special de către marii producători de componente pentru industria Auto care și-au deschis filiale în țară.

De la o ediție la alta evenimentul a devenit tot mai amplu, anul trecut fiind prezente la eveniment 16 firme care doreau să ofere stagii de practică studenților de la Facultatea de Inginerie sau să angajeze tineri absolvenți. În acest an și-au anunțat prezența până în acest moment următoarele firme: AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE, AZOMURES, BARTIMPEX, BOSCH, CIE MATRICON, CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA, ELECTRICA SA, E-ON, G&M INTERNATIONAL INSTALATII, HIRSCHMANN ROMANIA, IRUM, KASTAMONU, MUREȘ HIDRAULICI, PROCAM, RENANIA, ROMCAB, ROMPRODUS, STUDIO MODERNA ROMANIA, SILFEROM, SUMEL ELECTROMUREȘ, TIAB, TMF.

Companiile îşi pot prezenta ofertele pe care le au pentru studenţi, cum ar fi: programe de internship, proiecte de diplomă, practică de vară, cursuri de formare, burse private de studiu, competiţii studenţeşti, oportunităţi de angajare, etc.

Evenimentul va avea loc în data de 22 Aprilie 2016 după următorul program:

  • Ora 9:00 Deschiderea evenimentului, cuvântul Decanului

  • Ora 9:10-13:30 Prezentare companii – Aula Magna

  • Ora 13:30-16:00 Standuri – Bibliotecă R01.

Va așteptăm!

Decan,

Conf. univ. dr. ing. Mircea DULĂU

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sănătatea – o provocare la nivel global, național, dar și la nivel personal

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/WFBVn6fSgys Oamenii devin tot mai interesați de adoptarea unui stil de viață care …

Share
Share