Un pas mare, dar…nu spre Europa pentru CSU Medicina CSU Medicina CSŞ
  • admin
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

Un pas mare, dar…nu spre Europa pentru CSU Medicina

voleiEchipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a câștigat ambele partide în confruntarea din ultima fază a turneului play-off, disputa pentru locul 5, care nu asigură însă participarea în EuroChallenge Cup, deoarece România va avea pentru sezonul următor doar patru echipe în competițiile europene. Dacă în urmă cu un an mureșencele au cedat în disputa pentru locul 5 cu Dinamo București și au participat în Cupa Balcanică, de această dată mureșencele aproape că și-au luat revanșa față de dinamoviste, dar locul 5 le duce tot în Cupa Balcanică. În primele două partide, disputate la București vineri și sâmbătă, „medicinistele” au obținut tot atâtea victorii și mai au nevoie de una singură în cele două confruntări care vor avea loc în sala UMF din Târgu-Mureș, în 22 și, eventual 23 aprilie. Jocul decisiv ar urma să se dispute din nou la București, dar cele patru victorii ale mureșencelor din acest sezon dau de înțeles că nu va fi cazul. CSU Medicina a câștigat prima partidă în set decisiv, scor 3-2 (25-20, 22-25, 16-25, 25-18, 15-10) și au luat o primă opțiune pentru calificare.

Replică bună a gazdelor în start, „anesteziate” de „medicinste”

A doua partidă a debutat cu un prim set „maraton”, câștigat de mureșence cu 31-29. Următorul a parafat practic soarta dublei din Capitală, unul încheiat cu un categoric 25-14. În setul 3, mureșencele au evoluat mai degajat, dar au învins cu 25-20 și au încheiat partida în doar trei seturi. Așadar, după cele două victorii din sezonul regulat, 3-2 pe terenul bucureștencelor și 3-0 pe cel propriu, CSU Medicina nu ar avea de ce să-și facă griji în privința unei noi participări internaționale, chiar dacă rămâne doar în Cupa Balcanică.

Echipa mureșeană s-a bazat în cele două jocuri pe lotul standard, alcătuit din Ivana Zburova, Nikoleta Perovic, Sofia Medic, Roxana Iancu, Ljubica Kecman, Andreea Petra, Samara Franchin, Olivera Medic, Andreea Ispas și Laura Molnar-libero, Elizabeth Varga, Alexandra Cauc, Alexandra Babaș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE