Vremea semifinalelor la futsal și baschet Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

Vremea semifinalelor la futsal și baschet

Calificate ambele în semifinalele campionatelor și ale Cupei României, echipele de futsal și baschet târgumureșene, City’us, respectiv BC Mureș vor disputa mâine și poimâine semifinalele campionatelor. În competiția de baschet „tigrii” au disputat deja final fourul din Cupă și au ratat de puțin calificarea în finală, dar au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în finala campionatului, după ce s-au impus în ambele confrutări disputate la București cu Steaua CSM Eximbank. Cea de futsal debutează în semifinalele campionatului mâine, marți, 10 mai, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Deva, cu formația locală Autobergamo.

La futsal, confruntarea se anunță una de „anduranță”

La fotbalul în sală partida dintre mureșeni și deveni de marți va fi prima din cele două sau poate chiar trei dispute pentru un loc în finala acestui sezon, după care cele două se vor întâlni din nou în sala din Deva, în semifinala Cupei României. Cele două formații au terminat la egalitate de puncte, câte 60, sezonul regulat, cu aceleași rezultate în meciurile directe (5-2 pentru Deva la Târgu-Mureș și tot 5-2 pentru City’us la Deva), fiind despărțite de cele 7 goluri în plus pentru mureșeni, campioni en-titre. Vor urma așadar mai întâi partidele din semifinalele campionatului, în 10, 17 și posibil 18 mai, cu al doilea și, la nevoie al treilea joc la Târgu-Mureș, după care va veni înfruntarea din semifinala Cupei, în 23 mai.
În cealaltă semifinală se întâlnesc United Galați și Informatica
Timișoara, primul meci la Galați, tot marți și tot de la ora 18.00.

2Vor repeta „tigrii” evoluția din ediția trecută?

Finalul mai puțin reușit de sezon regulat pentru BC Mureș a fost dat uitării după seria impresionantă de victorii din play-off. Despărțirea de antrenorul Audrius Prakuraitis a adus se pare „șocul” necesar și „tigrii” au trecut în doar trei partide de SCM U Craiova, în fața cărora au cedat ultima dată pe teren propriu și au deja 2-0 în fața bucureștenilor, pe care i-au eliminat și în semifinalele sezonului trecut tot în trei partide, dintre care două în deplasare. Așadar, de la încheierea sezonului regulat BC Mureș a câștigat toate cele patru meciuri din deplasare și singurul susținut pe propriu. Echipa mureșeană este foarte aproape de disputarea celei de-a treia finale, unde prima șansă o are CSM Oradea, care conduce la rândul ei cu 2-0 pe U-BT Cluj, dar cu ambele victorii reușite pe teren propriu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE