Home / Consiliul Judetean Mures / Consiliul Judeţean Mureş angajează consilier

Consiliul Judeţean Mureş angajează consilier

222

Consiliul Judeţean Mureş organizează, în intervalul 13-16 iunie 2016, concurs de ocupare prin recrutare a funcţiei publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal la Biroul Financiar Contabil – Direcţia Economică. Concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1, Târgu-Mureş, judeţul Mureş. Proba scrisă se va desfăşura în data de 13 iunie 2016, ora 10.00, iar interviul va avea loc în data de 16 iunie 2016, ora 14.00. Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile prevăzute de articolul 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

„Condiţiile specifice, bibliografia, conţinutul dosarului de înscriere la concurs sunt afişate la sediu şi pe site-ul instituţiei www.cjmures.ro. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României – partea a III-a la sediul Consiliului Judeţean Mureş. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0265-263.211, interior 1233”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Buget de 100.000 de lei pentru Fondul de Tineret

Aleșii județeni au aprobat joi, 27 mai, într-o ședință ordinară de lucru, activităţile care vor …