Horoscop 11 mai Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 408 Vizualizări

Horoscop 11 mai

Horoscop 11 mai 2016, prezentat de Neti Sandu. Rezolvari azi. O sa le dam de capat situatiilor care ne-au stresat si-am fi dat orice sa le ducem odata la bun sfarsit si o sa scapam de toate greutatile care pareau ca nu se vor mai termina vreodata.

Vibratia zilei este 11, numar maestru, si o sa-ntelegem de ce drumul spre succes a fost atat de intortocheat.

Horoscop 2016 TAUR – Poate va dati intalnire cu niste prieteni care vor sa va scoata-n lume, sa va duceti intr-o excursie, vineri, sambata. Posibile noutati in plan profesional – vi se da ceva nou de lucru, o sa descoperiti o varianta de succes, chiar, se si anunta o frumoasa perspectiva in cariera.

Horoscop 2016 GEMENI – Intalnire de suflet si o sa faceti promisiuni, juraminte care va pot duce pana la casatorie, fie ea si la anul. O sa revizuiti, probabil, un contract, ca sa va protejati mai mult decat inainte, c-oti fi ramas descoperiti in anumite privinte si nu vreti sa repetati greseala.

Horoscop 2016 RAC – Poate o sa va puneti casa la punct si pentru asta veti scoate ceva bani din cont sau o sa luati diverse lucruri in rate. Le puteti cere sefilor niste inlesniri, o suma de bani in plus la salariu sau o schimbare a programului de lucru, ori poate sa treceti pe alt post.

Horoscop 2016 LEU – O invitatie in oras, poate e un spectacol, un targ, o expozitie, si o sa va prinda bine iesirea in oras. Vi se poate aproba un credit bancar sau cereti o refinantare, aveti nevoie de un ajutor financiar sa va puteti descurca in perioada asta.

 Horoscop 2016 FECIOARA – Va puteti aranja o plecare in strainatate si alegeti varianta de transport si hotelul la care sa va cazati, asta daca veti sta la prieteni. O sa primiti un raspuns de la scoala sau din biroul sefului si o sa stiti ce-aveti de facut in continuare, sa va puteti atinge obiectivele.

Horoscop 2016 BALANTA – Dac-ati tot amanat mersul la un consult medical, poate ar fi bine sa nu exagerati si va duceti totusi – poate luati un tratament si gata. Poate faceti un bilant financiar sa vedeti cum stati cu economiile ca sa plecati in week-end pe undeva, sa va distrati impreuna cu prietenii.

Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa va schimbati parerea – in bine – despre cineva care v-o fi gresit la un moment dat si-acum se pot indrepta lucrurile. O sa reglati o situatie contractuala, va puneti de acord cu partenerii de afaceri in toate privintele si lucrurile or sa mearga bine, o sa vedeti.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate luati legatura cu rudele de prin imprejurimi si o sa va dati intalnire la ei sau la voi acasa in weekend. Poate aveti ganduri mari cu locuinta, pe care vreti s-o schimbati, sa o renovati, poate amenajati spatiul din jurul casei si o sa va descurcati frumos.

Horoscop 2016 CAPRICORN – E cineva care vrea sa va ceara iertare, sa va dea niste explicatii pentru ce s-a-ntamplat acum ceva timp. E posibil sa plecati acolo unde-ati vrut s-ajungeti pe la inceputul anului sau acum vreun an de zile si o sa scoateti din banii pusi deoparte ca sa va descurcati.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate dati o raita pe la magazine sa luati divese lucruri pentru casa si in special pentru copii. O sa v-apucati de amenajari interioare, exterioare, poate-ati asteptat sa se faca frumos afara si sa strangeti si banii de care-aveati nevoie pentru asa ceva.

Horoscop 2016 PESTI – Poate primiti o oferta pentru masina ca s-o schimbati si o sa va luati alta la mana a doua, daca pentru una nou nouta n-aveti bani. Poate v-apucati de o activitate care sa va scape de stres, de plictiseala, sa va revigorati, chiar e momentul sa va reinventati, sa stiti.

Horoscop 2016 BERBEC – S-ar putea sa se-ncheie un contract si sa fiti intrebati daca ati vrea sa-l prelungiti si daca da – ganditi-va ce-ar fi mai bine pentru voi. Ati putea face rost de niste bani in plus daca incepeti o colaborare sau e posibil sa vindeti ceva care v-ar aduce niste bani in cont.

Susra stirile protv.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE