Horoscop 12 mai Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 449 Vizualizări

Horoscop 12 mai

 

Horoscop 12 mai 2016, prezentat de Neti Sandu. O zi destinsa. O sa putem rezolva niste lucruri complicate, poate pentru c-am capatat experienta si punem toate mecanismele in miscare.

Vibratia zilei este 3 si poate vom reusi sa ducem comunicarea la alt nivel.

Horoscop 2016 TAUR – Se pare c-o sa le-ntindeti o mana de ajutor unor rude care se descurca mai greu cu banii sau cu aprovizionarea. E posibil sa primiti OK-ul pentru un job care sa v-aduca, poate, cu un pas mai aproape de un varf de cariera, dar o sa fie mult de munca sa stiti.

Horoscop 2016 GEMENI – O revedere emotionanta, poate bateti cale lunga pana la locul de intalnire care o fi in alta localitate. Invitatie la un eveniment monden si poate incropiti o afacere, gasiti un sponsor si o sa va puteti permite, in sfarsit o casa ori o masina.

Horoscop 2016 RAC – O veste buna de la cineva pe care nu l-ati mai vazut de multa vreme si de-abia acum o sa stiti daca liantul dintre voi se mai simte. O sa fie ceva alergatura pentru niste acte fara de care nu va puteti angaja, sau sa va-nscrieti la un examen, ori sa faceti niste achizitii – in rate.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa luati niste bani, sa mai achitati din datoriile curente si sa va abtineti de la cele care va fac placere, sa strangeti bani de vacanta. Se poate sa va fie recunoscute niste merite, sa primiti finantare pentru un proiect si sa aiba de unde sa va intre bani, sa faceti un capital.

Horoscop 2016 FECIOARA – O sa puteti relua o activitate de grup dupa ce veti fi aplanat conflictele mai vechi, altminteri n-o sa mearga. E posibil sa va apucati de niste reparatii pe-acasa, o renovare, poate va mutati sau reamenajati interiorul – cert ca or sa intre bani seriosi in toata povestea asta.

Horoscop 2016 BALANTA – Sunt cateva aspecte de luat in discutie, la o cafea, cu partenerul de cuplu, dar o puteti lasa pe maine, cand o sa fiti mai liberi. O sa fiti cooptati intr-o activitate care va poate aduce bani si niste oameni cu care puteti dezvolta niste proiecte care sa va deschida o noua perspectiva in cariera.

Horoscop 2016 SCORPION – Vi se face o oferta de colaborare si daca n-o sa va afecteze timpul dedicat familiei, o sa fiti dispusi sa v-apucati de treaba. Or sa va intre niste bani si o sa faceti probabil, aprovizionarea, sa luati ce va trebuie pentru casa, familie, sa le asigurati alor vostri ce au nevoie.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E posibil sa fiti interesati de o specializare si or sa va coste ceva cursurile respective, dar e ceva de care-aveati nevoie. Se poate sa luati mai multi bani pe un proiect care poate fi la inceput, iar pe parcurs sa fie un crescendo din punct de vedere financiar.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Relatia sentimentala trece printr-o metamorfoza, se schimba de la o zi la alta si promite sa fie si mai buna. Poate iesiti mai des cu prietenii, c-ati stat destul retrasi, iar acum ati mai putea face cunostinta cu niste oameni de la care puteti imprumuta niste idei.

Horoscop 2016 VARSATOR – Apar noutati la job, printre care si bani si o s-aveti de cheltuiala si n-o sa va mai refuzati si micile placeri. Intrevedere cu cineva care s-ar putea sa va dea ceva de lucru si sa mearga bine activitatea in care-o sa va implicati in perioada asta si poate fi si de viitor indepartat.

Horoscop 2016 PESTI – O sa va caute cineva care vrea sa fiti impreuna, sa va faceti planuri de vacanta, sau sa plecati macar in weekend pe undeva. Se-ntampla ceva nou si bun in viata voastra si va puteti cumpara o casa, o masina, ori poate va pregatiti de o casatorie care poate avea loc la toamna – poate.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa-ntalniti pe cineva in grupul de prieteni si sa va acomodati usor unul cu celalalt si sa fie o relatie armonioasa. O preocupare de timp liber o sa va detensioneze si o sa descoperiti noi resurse care sa va propulseze in cariera, sa faceti cumva, sa castigati mai multi bani de-acum iniainte.

Sursa stirile protv

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE