Cursuri atractive la Centrul Militar Judeţean Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1253 Vizualizări

Cursuri atractive la Centrul Militar Judeţean

111Centrul Militar Judeţean Mureş, prin Biroul Informare Recrutare, desfăşoară activităţi de recrutare de candidaţi pentru trei cursuri, după cum urmează: Curs de formare ofiţeri în activitate pe filiera indirectă, specialitatea „Justiţie militară” – 11 locuri, indiferent de gen, Curs de formare subofiţeri în activitate pe filiera indirectă, specialitatea „Asistent medical generalist” – 47 de locuri, indiferent de gen şi Curs de formare subofiţeri în activitate pe filiera indirectă, specialitatea „Muzici militare” – 20 de locuri din care două pentru fete.

Potrivit comandantului Centrului Militar Judeţean Mureş, col. ing. Sorin Mare, pot întocmi dosarul de candidat în vederea selecţiei şi admiterii candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele criterii: au cetăţenie română şi domiciliul stabil în România de cel puţin şase luni, nu au condamnare penală şi să nu fie în curs de urmărire penală, să fie apţi din punct de vedere medical şi să aibă o dezvoltare fizică armonioasă şi să aibă vârsta de cel mult 40 de ani împliniţi în anul 2016.

De asemenea candidaţii la specialitatea „Justiţie militară” trebuie să fie absolvenţi de Drept, pentru specialitatea „Muzici militare” sunt necesare studii sau competenţe profesionale în domeniu, iar pentru specialitatea „Asistent medical generalist” sunt necesare următoarele condiţii: studii universitare sau postliceale de specialitate cu certificat de absolvire/ de competenţă profesională.

Termenul limită de finalizare a dosarelor de candidat este 3 iunie 2016, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la Biroul Informare Recrutare din Târgu-Mureş, strada Mihai Eminescu nr. 29, telefon 0265-250.642.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE