„Propunem o echipă foarte valoroasă” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 573 Vizualizări

„Propunem o echipă foarte valoroasă”

111Mă consider un om de acţiune, al faptelor pentru bunul mers al comunităţii. Sunt căsătorit, am doi copii, trei nepoţi, sunt absolvent al Facultăţii de Mecanică – secţia Automobile, de profesie subinginer, iar din anul 1992 conduc propria afacere, la prima societate din Transilvania privatizată în domeniul transporturilor, care are sediul la Sighişoara.

Sunt un om împlinit atât din punct de vedere familial, cât şi din punct de vedere profesional, din perspectiva afacerii pe care o conduc, însă consider că succesul meu ar fi inutil dacă nu aş întoarce comunităţii măcar o parte din ceea ce ea mi-a oferit mie.

Din acest motiv, pentru a-mi pune experienţa în slujba societăţii, am decis să intru în politică, în Partidul Naţional Liberal. Din anul 2008 deţin funcţia de consilier judeţean. Din 2012 şi până în prezent sunt preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Mureş, organism aflat în subordinea şi coordonarea Consiliului Judeţean Mureş, în cadrul căruia am desfăşurat numeroase activităţi specifice cu scopul de a creşte siguranţa cetăţeanului, respectiv de a îmbunătăţi ordinea şi liniştea publică pe raza judeţului nostru. Am urmărit în permanenţă interesul şi sugestiile comunităţii, am întreţinut contact direct cu toţi factorii implicaţi în asigurarea ordinii şi liniştii publice, a siguranţei civice, siguranţa şi securitatea unităţilor de învăţământ mureşene.

Am activat în domenii precum combaterea criminalităţii organizate şi a violenţei în familie, protecţia patrimoniului, creşterea gradului de siguranţă rutieră, îmbunătăţirea relaţiei dintre Poliţie şi societatea civilă şi am susţinut în permanenţă necesitatea unei dotări mai bune a Poliţiei de pe raza judeţului Mureş.

PNL Mureș a pregătit pentru Consiliul Județean o echipă tânără, împrospătată, frumoasă, o echipă formată din oameni valoroși prin experiența lor în domeniile în care activează. Sunt sigur, de asemenea, că va fi o echipă unită, care va lucra la unison pentru nevoile județului. Eu voi fi alături de acești oameni, ei trebuie să aibă șansa să demonstreze. De asemenea, în calitate de consilier județean voi fi în continuare alături de mureșeni, nu numai de comunitatea din zona municipiului Sighişoara, ci de toţi cetăţenii judeţului Mureş, cu acelaşi respect şi credinţă şi aplecare la nevoile lor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE