Dario Bonetti refuză și el ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 428 Vizualizări

Dario Bonetti refuză și el ASA

Nogocieri cu un alt antrenor la ASA

Din cauza problemelor financiare a clubului de fotbal ASA Târgu-Mureș, negocierile cu fostul antrenor al celor de la Standard Liege, sârbul Ivan Vukomanovic au eșuat, iar în ultimele zile conducerea roș-albaștrilor s-a aflat în negocieri cu un alt tehnician străin. Acesta a fost italianul de 54 de ani, Dario Bonetti (foto). Fostul fotbalist de la Brescia, Roma, Sampdoria, AC Milan şi Juventus, Bonetti a mai antrenat de două ori în România, pe Dinamo, prima dată în 2009, pentru o scurtă perioadă, apoi a revenit din Zambia la Dinamo în 2012, reuşind să câştige două trofee, Cupa şi Supercupa României. Șansele ca acesta să accepte oferta mureșenilor erau însă reduse, cauza principală fiind problemele financiare la o echipă care pornește și cu o penalizare pentru noul sezon și, nu în ultimul rând, pretențiile mari ale italianului.

Astfel, conducerea a fost nevoită să caute alte soluții și aproape de o revenire la echipă ar putea fi Vasile Miriuță, dar clubul negociază și cu un antrenor din Portugalia.

Start cu multe piedici

Reunirea lotului programată pentru săptămâna viitoare este așadar o mare dilemă, atât în ceea ce privește componența lotului, cât și a conducerii tehnice. Până în prezent, dintre cei 14 jucători cărora le-a expirat contractul în această vară doar căpitanul Gabriel Mureșan și-a prelungit înțelegerea, dar acesta va lipsi în debutul ediției, fiind suspendat pentru 6 etape în urma eliminării din meciul cu Steaua. Mai este penalizarea decisă împotriva echipei. În acest sens, conducerea ASA a reușit la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane reducerea penalizării dictate inițial, de la 6 la 3 puncte și așteaptă banii pentru drepturile de televizare, pentru a-și putea pregăti strategia pentru următorul sezon.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE